Logo
Ispiši ovu stranicu

Domaći investicijski fond Fil Rouge Capital ulagat će u hrvatske startupe Istaknuto

Domaći investicijski fond Fil Rouge Capital ulagat će u hrvatske startupe

Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investirati u mlade poduzetnike, startup i scaleup tvrtke kao i daljnje afirmiranje poduzetničkog ekosistema u Hrvatskoj.

Fond će investirati u najbolje i najinovativnije startup tvrtke iz Hrvatske čije polje djelovanja uključuje software, fintech, marketplace, proizvodnju, hardware, IoT i logistiku.

"Startupi trebaju priliku, a upravo je prilika ono što Fil Rouge Capital donosi u Hrvatsku. Osnivači startupa čiji se projekti nalaze u vrlo ranoj i ranoj fazi razvoja te fazi širenja sada se imaju kamo obratiti za mentoriranje i financijsku podršku. Započeli smo s radom i sve što trebate učiniti je ispuniti prijavu na našoj web stranici", izjavio je predstavnik fonda i voditelj scouting tima Stevica Kuharski.

Stevica Kuharski 1

Tijekom sljedeće četiri i pol godine, a do kraja 2023, cilj Fil Rouge Capitala je investirati u 250 tvrtki sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, a u startupe se investira kroz tri modela.

Startup School:

Za startupe u najranijoj fazi razvoja, Fil Rouge Capital je u potrazi za ambicioznim poduzetnicima sa sjajnim poduzetničkim idejama. Osigurano im je 10,000€ investicije te Fil Rouge Capital podrška i mentoriranje kako bi svoje ideje pretvorili u održivi proizvod.

Akceleratorski program:

Za one startupe koji već imaju minimalni održivi proizvod i žele ubrzati svoj razvoj, Fil Rouge Capital pruža podršku, mentoriranje i investiciju do 50,000€.

Venture capital:

Za startupe u kasnijoj fazi razvoja koji su spremni za širenje i rast poslovanja, Fil Rouge Capital omogućava podršku, investiciju do 1.500.000 EUR i dodatne investicijske runde.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.