Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Konferencija Superprodavač donosi novitete za sve prodajne platforme

Konferencija Superprodavač donosi novitete za sve prodajne platforme

Časopis Poslovni savjetnik poziva sve zainteresirane da se prijave na dvodnevnu edukativnu poslovnu konferenciju "Superprodavač", koja će se održati u Hotelu Antunović u Zagrebu 26. i 27. 11. studenog 2015. od u trajanju od 9 do 17 sati. Superprodavač će u dva dana objedniti 24 predavanja iz područja prodaje koja će održati 23 vrhunska predavača i prodajna konzultanta.

Sudionici će dobiti priliku sudjelovati u dva dana prodajne edukacije, primjerima iz prakse te vježbama s ciljem unapređenja prodajnih rezultata na svim prodajnim platformama. Na konferenciji će svi moći ostvariti poslovne kontakte s autoritetima iz prodajne struke, a na kraju drugog dana ih čeka dodjela godišnje nagrade B2B Superprodavač godine.

Predavanja će se oba dana održavati simultano kroz dvije dvorane pod zajedničkim temama "Business2Customer" te "Business2Business".

Samo neki od predavača koji će svojim predavanjem upotpuniti konferenciju su Velimir Srića s temom "Kako pobijediti konkurenciju primjenom suvremene informacijske tehnologije"., Tomislav Bekec s "Kako tri pitanja mogu udvostručiti prodaju" te Davor Bilman koji će govoriti na temu "Kako voditi superprodavače - napredne voditeljske vještine".

Na konferenciji "Superprodavač" možete odslušati jedno predavanje po cijeni od 62 kune, dok kotizacija za oba dana predavanja iznosi 1490 kuna, a sudjelovanje možete prijaviti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 01/49 21 742.

na vrh članka