Logo
Ispiši ovu stranicu

VIDI 297: Najbolje od hardvera, softvera i business IT-a Istaknuto

VIDI 297: Najbolje od hardvera, softvera i business IT-a

U novom broju časopisa VIDI za prosinac 2020. godine donosimo obilje sadržaja iz tematike poslovne informatike, hardvera, softvera, gadgeta, elektronske zabave, a nismo zaboravili ni tradicionalni Božićni palac gore za kupnju!

 Reportaža: JobFair Meetup

U popularnom KSET-u održao se sajam poslova JobFair Meetup koji je spojio studente s potencijalnim poslodavcima. Vidi je od svih sudionika napravio novinare Koji su postavljali pitanja poslodavcima i za to dobili vrijedne nagrade.

VIDI 297 4

Božićni palac gore za kupnju!

I ove godine zavirili smo u dubinu naših gadget želja i probrali 48 mega kul uređaja u deset kategorija kao putokaz prema kvalitetnoj kupovini za vrijeme blagdana, kada iza svakog izloga vrište sniženja, ali se i skrivaju potencijalne zamke.

VIDI 297 3

Tema broja: Test novih AMD i Nvidia grafičkih kartica

U samo nekoliko mjeseci bilo smo svjedoci predstavljanja dvije najnovije generacije high end grafičkih kartica, Nvidjinih Ampere RTX 3000 i AMD-ovih RDNA 2 RX 6800. Testirali smo ih i usporedili, kako bismo vidjeli je li AMD doista uspio nadmašiti Nvidiju, odnosno je li došlo vrijeme da mu Nvidia prepusti tron.

VIDI 297 1

Usporedni test: 10 najboljih gaming kućišta

Gamere ne možete kupiti sivom kantom koja se skriva ispod stola. Oni žele veliko, prozračno i lijepo kućište u kojem će njihov hardver maksimalno doći do izražaja, kako u performansama, tako i vizualno.

VIDI 297 2

Hardver tema: AMD Ryzen 5 5600 i AMD Ryzen 9 9600X

U Vidilabu su zabljesnuli novi AMD-ovi super procesori. Jesu li doista tako brzi i moćni da mogu parirati Intelovim u svim segmentima koji uključuju gaming saznat ćete u našoj temi.

VIDI 297 5

HOW-TO: Vidi X pametni termostat

U how-to radionici pokazat ćemo vam kako VIDI X mikroračunalo pretvoriti u pametni termostat centralnog grijanja koji će vam štedjeti energiju i novac.

VIDI 297 6

Gaming specijal: PC Play

Recenzirali smo dva velika hita za PC i konzole nove generacije, najnovije naslove iz COD i Dirt franšiza, koji trenutno predstavljaju sam vrh ponude video igara.

VIDI 297 11

Programiranje: Google App Sheet

Otkrivamo vam kako su Googleovi stručnjaci zamislili alat za razvoj aplikacija bez pisanja koda za koji neki misle da je mit.

VIDI 297 8

Hardver test: Lenovo ThinkPad X1 Fold

Lenovo se snažno okrenuo preklopnim zaslonima, te nam ovaj puta donosi pravi preklopni premium laptop koji cijelom svojom površinom ima odličan OLED zaslon.

VIDI 297 9

Hardver test: Motorola Razr 5G

Testirali smo novi Motorolin preklopni Razr telefon koji uz atraktivan izgled donosi 5G povezivost. Saznajte je li mu poprilično visoka cijena opravdana.

VIDI 297 10

Osim tih sadržaja, u novom Vidiju ćete pronaći i brojne druge zanimljive sadržaje, testove i naše redovne rubrike s najnovijim vijestima iz tehnologije, znanosti i regije, kolumnu našeg MAK-a i neizbježnog Vidi doktora koji odgovara na vaša pitanja i najbolja nagrađuje.

Uživajte u čitanju i VIDImo se!

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.