Logo
Ispiši ovu stranicu

Kripto startup Revuto pokreće crowdfunding kampanju Istaknuto

Vedran Vukman (Revuto) Vedran Vukman (Revuto)

Hrvatski kripto startup Revuto pokreće kartični program za bolju kontrolu pretplata i najavljuje crowdfunding kampanju kojom planira osigurati sredstva za iduću fazu svog poslovanja.

U kampanji, koja će trajati 24 sata, moći će sudjelovati isključivo 1.500 ulagača koji će dobiti udio u kompaniji i projektima. Prikupljanje sredstava kreće u utorak, 18. travnja.

Sve pretplate na jednom mjestu

U sklopu kartičnog programa korisnici Revuta dobit će priliku koristiti virtualne debitne kartice za plaćanje i kontrolu pretplata jer će ih imati okupljene sve na jednom mjestu. Moći će ih nadopunjavati s vlastitih debitnih ili kreditnih kartica i preko kriptovaluta. Glavni cilj je, kažu u Revutu, pružanje privatnosti i zaštite od neželjenih troškova.

"Spremni smo za novu stepenicu u našem poslovanju, tražimo zainteresirane investitore koji će prepoznati vrijednost našeg projekta i pomoći nam da na tržište izbacimo kartični program. Kroz sve aktivnosti do sad smo ostvarivali značajan rast, osigurali smo sve regulatorne dozvole, integrirali s partnerima i potpuno smo spremni izbaciti naš najznačajniji proizvod na tržište, Revuto debitne kartice.

Crowdfunding kampanjom malim investitorima želimo ponuditi udio u našoj tvrtki kako bi projekt ostao u rukama zajednice koja nas podržava", rekao je suosnivač i glavni izvršni direktor Revuta Vedran Vukman.

Investiranjem na Bitcoin mreži investitori bi, osim udjela u kompaniji, trebali dobiti i povrat do 15 posto investicije u tokenu REVU.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.