Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Ako ste manager koji vjeruje da je nova tehnologija bitan temelj za razvoj vaše tvrtke onda je IT BIZ EXPO mjesto gdje trebate biti Istaknuto

Ako ste manager koji vjeruje da je nova tehnologija bitan temelj za razvoj vaše tvrtke onda je IT BIZ EXPO mjesto gdje trebate biti

Svima je jasno da je hrvatska IT industrija najvrjednije i najdragocjenije što cijelo hrvatsko gospodarstvo trenutno ima kao razvojni potencijal. Stotine inovativnih hi-tech rješenja koja nude uspješne hrvatske IT tvrtke već sada pokreću i optimiziraju radne procese većeg dijela gospodarskih subjekata koji se nalaze na listi TOP100 po dobiti i rastu, a mnoga se koriste i u tvrtkama koje operacije izvode na globalnom tržištu.


U godišnjem izdanju Who is Who in IT, svojevrsnom presjeku industrije, biti će prikupljena saznanja o kvalitetnim IT rješenjima koje nude hrvatske IT tvrtke, a najbolja ćemo rješenja posebno istaknuti u izboru TOP 50 pod nazivom 50UP!
S Hrvatskim informatičkim zborom, krovnom hrvatskom udrugom, koja više od 40 godina promiče upotrebu i razvoj informacijskih tehnologija i struke, ali i drugim strukovnim udrugama, ove godine realizirat ćemo sedam ključnih rasprava iz područja primjene IT-ja u kojima će sudjelovati zanimljivi sudionici koji svojim iskustvom, kompetencijama ili javnim utjecajem djeluju na progresivni pristup korištenju visokih tehnologija u svim aspektima gospodarstva i društva u cjelini.
Poslovni tehnološki portal IT BIZ CRUNCH organizator je inače uspješnog događaja ICT GOLD AWARDS na kojem se nagrađuju najbolja ICT rješenja implementirana kod korisnika. Portal svaki mjesec pošalje svoj poslovni newsletter na gotovo 40.000 e-mail adresa pretplatnika te provodi redovna istraživanja o industriji s 1.000 CIO managera.
Dakle, 10. svibnja ove godine, IT BIZ Crunch će organizirat jedinstveni poslovni IT sajam pod nazivom IT BIZ EXPO-50UP! (www.itbizexpo.com) te će na jednom mjestu, uz vrhunsku organizaciju prezentacija hrvatske IT industrije, okupiti više od 300 ključnih managera odgovornih za nabavu i odabir IT rješenja za svoje organizacije.
Kako je prostor za prezentaciju ograničen (kao i vrijeme održavanja), a organizator želi zadržati fokus posjetitelja na najbitnijim tehnološkim proizvodima dostupnim hrvatskim i regionalnim tvrtkama i organizacijama, odlučilo se sajam formatirati na samo najvažnija ključna IT rješenja.
Štandovi, prezentacijski hot-spotovi te inovacijski loungevi ponudit će posjetiteljima neposredan uvid u tehnološka rješenja, a izlagačima mogućnost da porazgovaraju sa potencijalnim kupcima i uspostave što kvalitetniji poslovni odnos.

Ako ste glavni manager tvrtke koja prepoznaje tehnologiju kao bitan temelj za daljnji razvoj vaših poslovnih procesa ili ste kao manager C-levela zaduženi za financije, ljudske potencijale, istraživanje, logistiku, dokumentiranje, marketing, sigurnost, tehnologiju, podatke i druga ključna područja onda je ovo mjesto gdje trebate provesti taj dan.

Prezentacije, predavanja i forumi podijeljeni su u 4 Tracka, a među temama izdvajamo:
- Human Resources (Jasmina Lukačević – HR Pro d.o.o.)
- Big data – tajne skrivene u podacima koje već imate: kako predvidjeti tko će vidjeti, kliknuti, kupiti, varati ili umrijeti
- Digitalni marketing – Od puno promašaja do nula propuštenih prilika.
- Document Management (Tvrtko Ljubić, Robert Gelo – Epson Hrvatska, Tihomir Steigl, Štefica Hrelić, Matjaž Babnik, Goran Novak – Konica Minolta d.o.o., Emil Kalajžić, Igor Sjeverac – Mondo tera d.o.o.)
- Ljudi kao resursi – kako održavati „živi kapital“ konkurentnim?
- Financial Systems (Boško Kustura, Kristijan Matanović – Sedam IT d.o.o.)
- Savršena poslovna aplikacija – Sve što mi treba u jednom rješenju: utopija ili stvarnost?
- Razvoj aplikacija po narudžbi – dobra i loša praksa: kako zadržati inovativnost.
- „Igrifikacija“ poslovnih aplikacija – motivacijski alat ili moćno sredstvo manipulacije?
- IT Infrastructure (Dejan Dokmanović, Damir Gojmerac – Rittal d.o.o., Optimal sistemi d.o.o., Renato Barta – Sv Group, IBM)
- Prezentacija rezultata godišnjeg istraživanja na temu „CIO trendovi – Predviđanja i izazovi u primijeni tehnologija u 2017. godini“ (Prof.dr.sc. Mirjana Pejić Bach, Ekonomski fakultet u Zagrebu)
- Središnji IT BIZ EXPO forum 1: Industrija 4.0 – prilika za hrvatsku tehnološku industriju da postane lider u regiji i prepoznatljiv brand u svijetu.
- Središnji IT BIZ EXPO forum 2: Hrvatska kao zemlja visoko informatiziranog društva – što već koristimo dobro-što još nismo iskoristili, a morali bismo?
Prijave za sudjelovanje na sajmu potražite na web adresi www.itbizexpo.com
Partneri sajma su tvrtke koje prezentiraju svoja poslovna IT rješenja u sljedećim kategorijama.
HR PRO d.o.o. – Human resources (HR se prvenstveno bavi upravljanjem ljudskih resursa unutar organizacije, a osmišljeno je da maksimizira performanse i učinak zaposlenika. Upravljanje se odnosi na nadzor, zapošljavanje, obuku, razvoj, ocjenu rada i nagrađivanje zaposlenika.)
Konica Minolta d.o.o., Epson Hrvatska i Mondo tera d.o.o. – Document management (Sustav za upravljanje dokumentima služi za prikupljanje, razmjenu te arhiviranje dokumenata koje korisnik može jednostavno pretraživati, a sve iz alata koje već koristi i na koje je navikao.)
SV Group (IBM platinum business partner) i Rittal s partnerom Optimal sistemi d.o.o. –IT Infrastructure (IT infrastruktura odnosi se na cjelokupne hardverske i softverske elemente potrebne za postojanje, rad i upravljanje jednog poduzeća u IT okruženja. IT infrastrukturna rješenja mogu se prilagoditi specifičnim potrebama poduzeća ovisno o vrsti i djelatnosti koju ono obavlja.)
Sedam IT – Financial system (Financijski sustavi obuhvaća širok spektar programa, sustava i namjenskih informacijskih rješenja za banke i druge financijske institucije koji se koriste za upravljanje i analizu složenih financijskih operacija.)

na vrh članka