Biz Tech web portal powered by vidi logo2

ICT GOLD AWARDS: Biramo 50 najutjecajnijih žena u ICT-u Istaknuto

ICT GOLD AWARDS: Biramo 50 najutjecajnijih žena u ICT-u

Pedeset najutjecajnijih žena hrvatskog ICT-a bit će predstavljeno na ovogodišnjoj konferenciji ICT Gold Awards u organizaciji tehnološkog poslovnog portala IT BIZ CRUNCH. Priznanje ženskom utjecaju na ICT industriju i obrazovanje posebno će se naglasiti i svečanim uvodnim izlaganjem na temu žena u hrvatskoj ICT industriji.

Svečano uvodno izlaganje držat će profesorica Mirjana Pejić Bach sa Katedre za informatiku Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u sklopu kojeg će izložiti rezultate istraživanja koji će otkriti koliko žena djeluje u hrvatskoj IT industriji, u kojim ulogama, kako su hijerarhijski pozicionirane, koji im je opći položaj i sl.

Nakon glavnog panela na IT Biz Crunch Forumu na temu "Izazovi civilizacije s kojima smo suočeni te primjena tehnologije kao mogućih rješenja" i dodjela nagrada za najbolja ICT rješenja, ICT Gold Awards će biti zaključen premijernom objavom popisa 50 najutjecajnijih žena hrvatskog IT-a.

Misija projekta TOP 50 ICT WOMEN in CROATIA je prepoznati i istaknuti značaj žena u ICT industriji , poduzetništvu i znanosti koje svojim radom značajno doprinose organizacijskom i tehnološkom razvoju ICT proizvoda i usluga te na taj način stvaraju novu vrijednost za hrvatsko društvo u cjelini. Popis će sastaviti žiri koji dolazi iz profesionalnog IT svijeta i mnogih hrvatskih medijskih kuća, a sam izbor dio je projekta Who is Who in IT Croatia

na vrh članka