Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Hrvatski INsig2 otvorio ured u Indoneziji Istaknuto

Hrvatski INsig2 otvorio ured u Indoneziji
INsig2, tvrtka IN2 grupe koja se bavi digitalnom forenzikom, otvorila je početkom ovog mjeseca ured u Indoneziji.
U skladu je to sa strategijom IN2 grupe koja proteklih godinu dana postepeno povećava svoju aktivnost na azijskom tržištu. INsig2 je na tom kontinentu do sada bio prisutan kroz projekte i edukacije na Bliskom istoku, a još i prije otvaranja ureda u Indoneziji dogovorio je dugoročnu suradnju s područja forenzičke edukacije s Udruženjem privatnih institucija visokog obrazovanja (APTISI) u toj državi.
 
"Gotovo četvrtina svjetske populacije živi u jugoistočnoj Aziji, dijelu svijeta koji u posljednje vrijeme bilježi rast cyber kriminala. Svoju priliku u Indoneziji i okolnim državama vidimo u ponudi svih vrsta forenzičkih usluga, s posebnim naglaskom na edukaciji. U ovoj regiji ciljat ćemo na naše uobičajene klijente - tijela za provedbu zakona i obrazovne institucije." - rekao je Goran Oparnica, direktor INsig2-a.
 
Značajnu pomoć u uspostavljanju prvih kontakata s potencijalnim klijentima tvrtki INsig2 je pružila hrvatska gospodarska diplomacija, odnosno hrvatsko veleposlanstvo u Jakarti na čelu s veleposlanikom Draženom Margetom.
na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next