Menu

Sedam IT zaposlio stotog stručnjaka

Sedam IT zaposlio stotog stručnjaka

Tvrtka Sedam IT zaposlila je Josipa Mandića koji se pridružio tvrtki nakon završenog diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva na poziciji Software Developera. Josip je tako postao jubilarni stoti zaposlenik tvrtke Sedam IT. 

Josip Mandić je u tvrtku Sedam IT stigao kao student ljetne prakse 2016. godine, završavajući diplomski studij i radeći na diplomskom radu: “Detekcija i lokalizacija osoba na slikama korištenjem konvolucijskih neuronskih mreža.” Već tada pokazao je izniman interes za razvojem aplikacija i softvera. Nakon što je ove godine obranio diplomski rad, Josipu je ponuđeno stalno radno zaposlenje, što je i komentirao: “S veseljem sam prihvatio ponudu za formalnim zapošljavanjem u Sedam IT. Kako sam već prošle godine imao prilike započeti svoju suradnju sa tvrtkom, imao sam godinu dana vremena upoznati kolege i posao kojim se bave. Moj mentor, ali i cjelokupni tim bili su mi podrška od samih početaka. Prepoznali su moje potencijale i suočili me sa izazovima gdje sam imao prilike pokazati svoje znanje. Drago mi je što sam imao prilike sudjelovati i na prvom webinaru u organizaciji CISEx-a prenoseći svoja iskustva studentskih praksi. Veselim se svim novim projektima i potencijalima koji su mi u Sedam IT otvoreni.”

Kako je u travnju ove godine najavila, tvrtka Sedam IT nastavila je rast broja zaposlenika i u samo tri mjeseca zaposlila 10 novih stručnjaka te tako narasla na ukupno 100 zaposlenika. Ovo je tvrtkin rekord, a rast posljednjih godinu dana obilježilo je i otvorenje ureda u Splitu. Sedam IT koji je na tržištu prepoznat kroz svoja vlastita rješenja kojima korisnici daju iznimno povjerenje - Sedam CRM, Sedam Kontakt centar, Sedam LI, Sedam Karat24, nudi i partnerska rješenja i proizvode vodećih svjetskih ICT kompanija. Od osnutka Sedam IT broji i visoki postotak žena u menadžmentu – čak 50 posto, dok od pet sektora čak trima upravljaju žene. Dodatno, akvizicijama nadograđuju poslovni portfelj, poput tvrtke kćeri Lamaro Digitala, ili osiguravaju razvoj internih inovativnih projekata – kroz interne start-up projekte. Ovaj jedinstveni poslovni model Sedam IT svrstava u napredne, ne samo tehnološki, već i poslovno orijentirane tvrtke koji svojim internim procesima tržištu donose nove trendove i kompetitivne prednosti.

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next