Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Uz novi Vidi odaberite svoje idealno ERP rješenje i saznajte koja je tajna uspjeha na startup sceni Istaknuto

Uz novi Vidi odaberite svoje idealno ERP rješenje i saznajte koja je tajna uspjeha na startup sceni

Novi broj časopisa Vidi donosi niz zanimljivosti za čitatelje iz poslovnih krugova. Ako npr. razmišljate uvesti ili promijeniti ERP sustav vaše tvrtke, u novom broju Vidija pronaći ćete poseban prilog u kojem predstavljamo najbolja hrvatska ERP rješenja: pregled svih mogućnosti, prednosti, modula, naprednih funkcija i kontakata sedam od najjačih imena za ovaj segment poslovnog softvera.

Ukoliko vam je pored ERP-a još uvijek potreban i neki alat za dodatno unapređenje poslovnog procesa, novi Vidi donosi i prikaz Corticon Studia 5.5, koji će vam upravo to omogućiti – bez pomoći IT stručnjaka. Za korištenje Corticona dovoljno je osnovno poznavanje engleskog jezika, radi snalaženja u sučelju, te poznavanje problematike područja kojim se bavite.

Trebate li opremiti tvrtku povoljnim poslovnim laptopima, ovaj broj donosi veliki test 14 najzastupljenijih modela prijenosnih računala do 4000 kuna, kao i ultimativni vodič za kupnju, u kojem smo prikazali odnos cijene i hardvera koji se može dobiti za iznose u rasponu od 1600 do 4000 kuna.

VIDI 248 Laptopi do 4000 kn VIDIClanakVelika

Treba li vam privatni VoIP server, u novom Vidiju možete doznati kako u nekoliko jednostavnih koraka postaviti vlastiti Mumble server. Mumble je odlično FOSS rješenje za VoIP komunikaciju uz odličnu kvalitetu poziva, neograničen broj sugovornika i niskom latencijom razgovora.

VIDI 248 Startupovi VIDIClanakVelika

Onima koji u svijet poduzetništva tek ulaze, dobro će doći iskustva i savjeti uspješnih hrvatskih startupova. Svoj tajni začin, faktor X, uz trud koji se ionako mora uložiti za uspjeh tehnološkog startupa, rado su s nama podijelili ljudi iz Farmerona, Bellabeata i drugih više ili manje poznatih aktera kul priča iz Hrvatske.

Pored toga, naš iskusni urednik portala Vidi.hr sastavio je Top 10 listu najvećih svjetskih tehnoloških inovacija u ovoj godini, a vrijeme će pokazati koje će od njih i kada ostvariti uspjeh i u redovnoj primjeni i na tržištu.

VIDI 248 VR dnevni boravak VIDIClanakVelika

Za vaš aktivan odmor bez izlaska iz kuće, Vidi 248 prikazuje kako složiti i konfigurirati „VR gaming HTPC stroj“, od snažnih Intel i nVidia čipova i HTC Vive headseta. Igra uz koju je superkompaktan Vidijev VR HTPC testiran je svježe objavljen Serious Sam VR, iz našeg ponajboljeg studija za razvoj računalnih igara – Croteama.

Jedna od zanimljivijih tema ovog broja koja će zanimati mnoge korisnike pametnih telefona je Galaxy S7 vs. iPhone 7 u kojoj vam donosimo ultimativan usporedni test dva uređaja iza kojih se već duže vrijeme diže najviše prašine. Testovi su odrađeni vrlo profesionalno i potpuno "neutralno", što znači da nismo dozvolili da u njih bude umiješan "fanboyizam", odnosno "urođena" sklonost korisnika (ili testera) Android ili iOS okruženju.

VIDI 248 iPhone vs Galaxy S7 VIDIClanakVelika

Svima koji žele svojem starom Android telefonu pronaći neku svrhu predlažemo radionicu o tome kako stari mobitel pretvoriti u auto-dashboard kameru, a završnu space-tech misao broja donosi Miroslav Ambruš-Kiš Mak koji će vam u svojoj najnovijoj kolumni objasniti zašto rocket science više nije mistika.

Novi broj časopisa Vidi potražite na prvom obližnjem kiosku.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next