Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Dell prodaje svoj softverski odjel Istaknuto

Dell prodaje svoj softverski odjel

Dell je odlučio prodati svoj softverski odjel tvrtkama Francisco Partners i Elliott Management. Ugovor pokriva Quest Software i SonicWall, ali i druge neimenovane ogranke za naprednu analitiku, upravljanje bazama podatka, zaštitu podataka, upravljanje identitetom i pristupom, mrežnu sigurnost, upravljanje Microsoftovim platformama itd.

"Velika strast Francisco Partnersa i Elliott Managementa prema tehnologiji i dokazano dobri rezultati u razvoju softverskog biznisa omogućit će vjernim zaposlenicima Dell Softwarea da nastave isporučivati inovacije", rekao je Tom Sweet, financijski direktor Della. "Nastavit ćemo blisko surađivati s Fracisco Partners i Elliott Management timovima na daljnjem unapređivanju već odličnih odnosa koje Dell Software ima sa svojim klijentima i partnerima."

Brian Decker iz Francisco Partnersa je rekao da vidi veliki potencijal rasta za ova poduzeća: "Mrežna sigurnost i upravljanje identitetom i pristupom su rastući strateški imperativi velikih tvrtki i uzbuđeni smo što ćemo podržavati nastavak razvoja inovativnih proizvoda Quest Softwarea i SonicWalla iz tih branši."

Izvor: Dell Software

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next