Biz Tech web portal powered by vidi logo2

ICT Gold Award 2016 - Kreću prijave za najbolja implementirana ICT rješenja godine Istaknuto

ICT Gold Award 2016 - Kreću prijave za najbolja implementirana ICT rješenja godine

Najbolja i najinovativnija implementirana ICT rješenja hrvatskih tehnoloških tvrtki i ove će godine imati priliku biti nominirana za jednu od najprestižnijih nagrada - ICT Gold Award.Na prvoj ICT Gold Award 2015. konferenciji svoja su bogata iskustva s okupljenima podijelili inspirativni keynote govornici Mate Rimac, Boris Nemšić, Nenad Bakić i Dražen Mavrić.Hrvatskim CIO i CEO menadžerima je po prvi put predstavljeno jedinstveno sveobuhvatno istraživanje o položaju, izazovima i perspektivama CIO menadžera u hrvatskim tvrtkama.Sedam IT d.o.o., Blink d.o.o., TIS objektni informacijski sustavi d.o.o. i Trilix d.o.o. razvili su inovativna rješenja koja su dobila ICT Gold Award nagrade 2015. 

Poslovni tehnološki portal IT Biz Crunch i medijska kuća VIDI i ove će godine dodijeliti nagrade za najbolja ICT implementirana rješenja godine. Sve zainteresirane tvrtke svoje projekte i rješenja mogu objaviti do 1. ožujka 2016., kako bi iz iznimno jake konkurencije odabrali najbolje koji će ući u konkurenciju za dobivanje prestižne ICT Gold Award nagrade.

ICT projekti i rješenja se mogu nominirati u više od 10 kategorija: Customer relationship management (CRM), Document management, Geographic information system (GIS), Human resources (HR), Billing system (NFC), Enterprise resource planning (ERP), Business intelligence (BI), IT Infrastructure, Radio-frequency identification (RFID), te Warehouse management system (WMS) itd.

Tvrtke mogu nominirati svoja rješenja i projekte uz uvjet da su isti recentni, odnosno da su implementirani u postojeći proces najviše 18 mjeseci od dana implementacije do datuma prijave rješenja. Projekti stariji od tog datuma neće se uzimati u obzir.

Projekt mora biti u punoj funkciji kod korisnika, s mogućnošću uvida u rad rješenja. Testni sustavi neće se uzimati u obzir.

Zainteresirani sudionici svoja rješenja mogu prijaviti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon što proces prijava završi, stručno tijelo će evaluirati sve pristigle prijave i odabrati one koji će ući u konkurenciju za ICT Gold Award 2016. Svečana gala dodjela nagrada održati će se održati 27. listopada 2016. godine.

Podsjećamo, prošlogodišnji ICT Gold Award koji se održao 27. i 28. listopada 2015. Okupio je više od 150 CEO i CIO menadžera iz najboljih IT tvrtki u Hrvatskoj, koju su istaknuli iznimno pozitivne dojmove s konferencije, najviše zbog mogućnosti razmjene iskustva i mišljenja iz ovog propulzivnog sektora.

ICT Gold Award je jedinstveni oblik nagrade koji temeljito evaluira tehnološka rješenje a posebno samu implementaciju rješenja kod korisnika a glavni joj je cilj pratiti i zabilježiti uspješna tehnološka rješenja naprednih IT tvrtki u deset različitih kategorija, te omogućiti da stručna, ali i šira javnost sazna za inovativne uspjehe naših ICT stručnjaka.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next