Biz Tech web portal powered by vidi logo2

WinDays Virtual vam donosi konferenciju u dom Istaknuto

WinDays Virtual vam donosi konferenciju u dom

WinDays tim je odlučio putem WinDays Virtuala, online programskog dana, svim sudionicima na dinamičan i interaktivan način u njihove domove donijeti doživljaj konferencije uživo. 

Kroz program će ih u srijedu, 22. travnja, voditi Igor Pavleković i Tomislav Tipurić koji će ugostiti 12 domaćih i stranih predavača kojima će sudionici moći postavljati pitanja i komentirati njihova predavanja.
"Posljednjih tjedana učimo živjeti na novi način, a tehnologija nam je postala najbolji prijatelj uz čiju pomoć učimo, radimo, zabavljamo se i kupujemo baš sve, od hrane do odjeće. OPG-ovi su se prebacili na online poslovanje, imamo virtualne tržnice i koncerte, izložbe, družimo se online… Zato je WinDays Virtual namijenjen baš svima koji žele sigurno raditi online, što bolje se prilagoditi novim radnim okolnostima i maksimalno iskoristiti sve prednosti tehnologije", navode organizatori u svojem priopćenju.

Alen Delić (Diverto), jedan od najpoznatijih domaćih stručnjaka za sigurnost, naučit će nas kako da prepoznamo lažni e-mail i ne budemo žrtva prevare. Nina Šindija (Fastlane) kroz razgovor s moderatorima objasnit će zašto su online edukacije dobre i savjetovati nas kako da ih i sami napravimo tako da dobijemo pohvale. U goste „dolazi“ i jedan od najpopularnijih stranih WinDays predavača, Rafal Lukawiecki, koji će objasniti koliko je tanka linija između umjetne inteligencije i neinteligencije.

Uz predavanja, sudionici će kroz kviz moći osvojiti vrijedne nagrade, a u zabavnom dijelu programa očekuje ih ekskluzivan razgovor s Ivanom Dečakom iz grupe Vatra, koji će uživo predstaviti i novi single „Sva naša ljeta“.

Predavanja će se odvijati u dva bloka, prijepodnevnom od 9:30 do 12:40 te poslijepodnevnom od 13:25 do 16:45, a moći će se pratiti putem Microsoft Teams live eventa. Svi zainteresirani mogu sudjelovati bez prethodne prijave. Program je besplatan, a linkovi za live stream mogu se pronaći i na WinDays web stranici i na društvenim mrežama - za praćenje je dovoljno kliknuti na link za prijepodnevna ili poslijepodnevna predavanja.

Tijekom WinDays Virtuala bit će objavljen i novi jesenski termin konferencije WinDays20 powered by Microsoft koja će se, kako je i planirano održati u Maistra hotelima u Rovinju.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next