Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Google Pay dostupan korisnicima Premium Visa kartica Istaknuto

Google Pay dostupan korisnicima Premium Visa kartica

PBZ Card je, u suradnji s Googleom, uveo mogućnost plaćanja Google Pay uslugom za korisnike svojih Premium Visa kartica.

Google Pay omogućava jednostavan i siguran način plaćanja u trgovinama i prilikom online kupnje, a ova napredna usluga beskontaktnog plaćanja od sada je dostupna korisnicima Premium Visa Gold, Premium Visa Platinum, Premium Visa Infinite i Visa Business Platinum kartica PBZ Carda.

Usluga Google Pay može se koristiti diljem Hrvatske na prodajnim mjestima koja podržavaju beskontaktno plaćanje, na svim platformama Googlea, za online plaćanja, kao i putem aplikacija na kojima je vidljiva oznaka Pay with Google.

Google Pay je dostupan za spomenute Premium Visa kartice korisnicima pametnih telefona koje pokreće operativni sustav Android 5.0 Lollipop ili noviji. Da bi koristili ovu metodu plaćanja, korisnici trebaju preuzeti aplikaciju Google Pay s Google Play trgovine i dodati Premium Visa karticu PBZ Carda.

U trgovini je potrebno samo otključati pametni telefon i prisloniti ga uz uređaj za beskontaktno plaćanje. Usluga Google Pay integrirana je u sve Google proizvode, omogućujući jednostavniju kupnju filmova, knjiga i aplikacija kao i izlistavanje svih kupnji na jednom mjestu. Također, usluga omogućuje spremanje vaučera, kartica vjernosti te poklon kartica i njihovo korištenje prilikom plaćanja.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next