Menu

Adrian McDonald je novi čelni čovjek Dell Technologiesa za EMEA regiju Istaknuto

Adrian McDonald je novi čelni čovjek Dell Technologiesa za EMEA regiju

Funkciju predsjednika Dell Technologies za EMEA Adrian McDonald će preuzeti 3. veljače, a upravljat će ključnim poslovnim procesima vezanim uz računala, servere, pohranu te servise diljem srednjoistočne Europe i Afrike. 

Na mjesto predsjednika dolazi temeljem tri desetljeća iskustva upravljanja poslovnim aktivnostima u IT industriji poslovnih središta poput Milana, Zuricha, Johannesburga, Stockholma, Copenhagena, Beča, Frankfurta i Londona. Fokus će mu biti na poticanju i usmjeravanju poslovanje prema uspjehu kroz tehnološke investicije koje su obilježje digitalnog doba.

„Nalazimo na prekretnici tehnološke inovativnosti koja donosi nove izazove, ali i uspjehe i upravo me to veseli. Vrijeme kontinuiranih promjena u kojem živimo pruža Dellu idealnu priliku za stvaranje novih vrijednosti za korisnike i partnere. Računala koja svakodnevno koristimo, u godinama koje su pred nama, postat će pametnija, naprednija i dostupnija te će u još većoj mjeri utjecati na svijet. Naši načini života i rada kakve poznajemo će se potpuno promijeniti, i naši su korisnici toga svjesni. Prednosti digitalne tehnologije naši korisnici ne upotrebljavaju samo u poslovanju, već u brojnim slučajevima pokreću cjelovitu poslovnu preobrazbu. Zato se radujem suradnji s njima i našim partnerima kako bi im tu istu preobrazbu omogućili.“, izjavio je Adrian McDonald povodom imenovanja.

Uz novu predsjedničku funkciju, McDonald će nastaviti obnašati trenutnu dužnost globalnog voditelja Mosaic Employee Resource Grupe unutar Della, zaduženu za promociju kulturnih vrijednosti i društvene tolerancije suvremenog doba.

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next