Logo
Ispiši ovu stranicu

Ensolva među svjetskim All Stars rješenjima za nabavu

Ensolva među svjetskim All Stars rješenjima za nabavu

Već krajem prošle godine bilo je jasno kako će 2019. za RIS biti godina preokreta i uzbuđenja, ali i napornog rada kako bi se ostvarili visoki zacrtani ciljevi.

Softver za nabavu Ensolva doveden je do faze da ponosno može parirati svjetskim rješenjima ovog tipa, a najnovija verzija Ensolva 4.0 - All Stars Edition donosi promjene koje će u pojedinim segmentima parirati sa svjetskim rješenjima.

Ensolva je alat za podršku procesima nabave kojeg koriste brojne uspješne hrvatske tvrtke i ustanove, dok i interes inozemnih tvrtki svakim danom sve više raste. Osluškivanjem potreba korisnika i tržišta, Ensolva se konstantno unaprjeđuje kako bi riješila probleme s kojima se u svom poslovanju susreću.

S Ensolvom je, tako, u prošloj godini RIS sudjelovao u nezavisnom istraživanju renomirane konzultantske tvrtke Capgemini Consulting koja se bavi digitalnom transformacijom poduzeća. Navedena je kuća provela opširnu studiju - Digital Procurement Research 2018, čiji su rezultati javnosti predstavljeni na jednom od najvećih kongresa na području nabave – ProcureCON.

Istraživanje je obuhvatilo 36 svjetskih rješenja, među kojima su i najveći, poput SAP Aribe. Funkcionalnosti Ensolve u ovom su istraživanju analizirane vrlo detaljno i temeljito, što je dalo konkretnu povratnu informaciju o tome gdje se ona nalazi u ovom trenutku i što sve treba učiniti kako bi postala još bolja.

Istraživanje je pokazalo kako Ensolva podržava 81% mogućih funkcionalnosti eSourcinga i 73% funkcionalnosti unutar Spend analize. Također, sigurnost sustava ocijenjena je s visokih 90%, dok je kvaliteta usluge procijenjena na 78%.

Detaljnijom analizom rezultata RIS-ovog projektnog tima utvrđeni su segmenti na kojima u daljnjem razvoju treba poraditi te je izrađen plan kojim će do kraja 2019. godine Ensolva ispuniti sve potrebne preduvjete za ulazak za All Stars kvadrant.

S prelaskom na novu tehnologiju i stavljanjem naglaska na korisničko iskustvo, Ensolva će postati intuitivnija i dostupnija. Ova će unaprjeđenja Ensolvu plasirati u sam vrh ljestvice najboljih rješenja dostupnih na svjetskom tržištu, što je svakako veliki iskorak za RIS i značajan poticaj za intenzivnije širenje na inozemno tržište.

 

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.