Logo
Ispiši ovu stranicu

Prva implementacija Dynamics 365 Business Central cloud u regiji

Prva implementacija Dynamics 365 Business Central cloud u regiji

Business Central je nova cloud verzija Dynamics 365 ERP rješenja za mala i srednja poduzeća koja nudi široki spektar ERP i CRM funkcionalnosti s ugrađenom analitikom i integriranim Office 365 alatima.

Kao i ostala cloud rješenja, Business Central nudi sve uobičajene prednosti poslovanja u oblaku kao što su uvijek ažurna verzija, centralizirani podaci, smanjena potreba za IT podrškom i niži troškovi održavanja.

Cijeli proces od ponude do uplate možete kontrolirati bez otvaranja brojnih aplikacija, kroz jednostavan izvoz podataka i stvaranje izlazne dokumentacije izravno u Wordu ili Excelu zahvaljujući integraciji Microsoft Dynamics 365 sustava s Office 365 alatima. Business Central nudi mnoge funkcionalnosti koje poduzećima pomažu da budu održiva i ostanu konkurentna u današnjem dinamičnom poslovnom

Prvi klijent koji koristi Business Central rješenje lokalizirano od tvrtke Adacta je ElanWave, međunarodna tvrtka za razvoj softvera s uredima u Nizozemskoj i Srbiji. Specijalizirana je za kreiranje web i mobilnih aplikacija prilagođenih specifičnim zahtjevima klijenata. Rastom opsega poslovanja ElanWave je trebao sveobuhvatno rješenje za upravljanje poslovanjem koje će uspješno povezati financije, izvještavanje, praćenje radnih sati, obračun i alokaciju troškova uz istovremeno praćenje profitabilnosti projekata.

Business Central nudi dvije vrste implementacije: cloud i on-premise. Srbija i Estonija su jedine dvije države u centralnoj i istočnoj Europi gdje je Business Central dostupan kao cloud verzija. Nove lokalizizacije ovog rješenja bi na jesen trebale stići u Sloveniju i Hrvatsku.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.