Logo
Ispiši ovu stranicu

Najbolje BBC serije dolaze na A1 TV Istaknuto

Najbolje BBC serije dolaze na A1 TV

A1 Hrvatska objavio je će korisnici proširenog A1 TV paketa i OTT platforme A1 Explore TV moći ekskluzivno uživati u najboljim britanskim dramskim serijama u produkciji BBC-a u potpunosti lokaliziranim na hrvatski jezik.

Svakodnevni programski sadržaj kanala BBC First uključuje top BBC serije kao što su War and PeaceLutherRipper StreetSilent WitnessMaigretAtlantisDoctor Who i Call The Midwife.

 „U A1 Hrvatska neprestano radimo na poboljšanju zadovoljstva naših korisnika i ponude TV kanala. U tome će zasigurno pridonijeti novi premium sadržaj uz vrhunsku dramsku produkciju. Upravo smo zato pokrenuli suradnju s BBC-om što nam je omogućilo da dovedemo najveće serijske naslove u domove mnogih naših korisnika“,  izjavio je Lordan Kondić, direktor marketinga za privatne korisnike u A1 Hrvatska.

A1 BBC PRESS27

„BBC je jedan od najrespektabilnijih i najkreativnijih britanskih proizvoda, institucija Ujedinjenog Kraljevstva. Teško je uopće zamisliti UK bez BBC-ja“, izjavio je britanski veleposlanik u Hrvatskoj Andrew Dalgleish te dodao da se BBC ponosi svojim vrhunskim, profesionalnim novinarstvom, izuzetnim dokumentarnim filmovima, kao i nekim od najboljih drama, komedija te krimi serija. „Ja sam stoga oduševljen što će gledatelji u Hrvatskoj sada imati priliku pratiti BBC First te tako, bez obzira hoće li izbor pasti na Doctora Whoa ili Sherlocka, uživati u najboljem od pameti, talenta, kreativnosti, kulture, vrijednosti i smisla za humor Ujedinjenog Kraljevstva“, zaključio je britanski veleposlanik.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.