Biz Tech web portal powered by vidi logo2

HT i Zagrebačka banka pokreću uslugu Telekom Bankarstvo Istaknuto

HT i Zagrebačka banka pokreću uslugu Telekom Bankarstvo

Hrvatski Telekom zajedno sa Zagrebačkom bankom potpisao je ugovor o suradnji u pružanju i distribuciji nove digitalne bankarske usluge Telekom Bankarstva.

Korisnicima će Telekom Bankarstvo olakšati baratanje bankarskim proizvodima i uslugama uz web chat i pozivni centar Zagrebačke banke, a korisnike HT-a očekuju posebne pogodnosti. Također,  korisnicima će na raspolaganju biti inovativna bankarska usluga poput slanja novca jednim klikom na kontakt iz imenika.

„Kao vodeći na tržištu, Zagrebačka banka i Hrvatski Telekom uvode nove trendove, ali i pružaju više mogućnosti svojim klijentima. S obzirom da smo dio Grupe UniCredit, ulaganje u digitalizaciju važan je dio naše strategije, kao i poboljšanje naše ponude na mobilnim platformama. Ova je suradnja prilika za poboljšanje naše učinkovitosti, ali još nam je važnije poboljšanje korisničkog iskustva klijenata. Prepoznajemo njihove potrebe i nudimo im najbolje iz oba svijeta - bankarstva i telekomunikacija“, rekao je Claudio Cesario, zamjenik predsjednika Uprave i General Manager Zagrebačke banke.

Davor Tomašković i Claudio Cesario

„Ulazak u područje digitalnog bankarstva je odličan primjer transformacije Hrvatskog Telekoma u digitalnu kompaniju. Siguran sam da će korisnici vrlo brzo prepoznati vrijednost jednostavnog i brzog upravljanja vlastitim financijama koje pruža usluga Telekom Bankarstva, i da će ova nova  digitalna inovacija rezultirati najboljim korisničkim iskustvom. Riječ je o prvoj cjelovitoj bankarskoj usluzi na dlanu uz koju će korisnici uživati i u kombinaciji s najboljim pogodnostima Hrvatskog Telekoma i koju ćemo i dalje unaprjeđivati s najnovijim digitalnim funkcionalnostima“, – rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka u fazi su pilotiranja usluge Telekom Bankarstva koja će biti dostupna do ljeta.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next