Logo
Ispiši ovu stranicu

Hrvatski brandovi WhiteShark i SBOX na DISTREE EMEA sajmu Istaknuto

Hrvatski brandovi WhiteShark i SBOX na DISTREE EMEA sajmu

Hrvatski gaming brand WhiteShark i SBOX koji nudi brojne proizvode od stalaka za televizore, preko miševa i tipkovnica, slušalica do zvučnika treću su se godinu zaredom predstavili na DISTREE EMEA sajmu u Monte Carlu.

Sajam okuplja izlagače, distributere, retailere i e-tailere iz EMEA regiji, a ove je godine bilo 100-tinjak izlagača i preko 400 trgovaca.

U traženju novih tržišta i prodajnih kanala Šmit Electronic je sa svojim gaming brandom White Shark stavio na posebne edicije podloga za miševe i gaming stolove koji su nastali u suradnji s hrvatskim proizvođačem igre Phageborn. Kod SBOX-a se u prvi plan gurao također jedinstveni set proizvoda, prije svega Fruity serija gdje je boja uređaja povezana s bojom voća i u skladu s tim brandingom je napravljeno i pakiranje.

2

Specifičnost ovog sajma je da su svi sastanci između izlagača i posjetitelja unaprijed dogovoreni i u 3 dana je ritam izuzetno jak, 20 min. Sastanak, 10 min. Pauza i tako stalno 2 i pol dana. Ima i ponešto prezentacija, radionica ali su sastanci svakako najbitniji dio.

Šmit Electronic je ove godine imao oko 60 sastanaka s distributerima iz različitih zemalja poput Velike Britanije, Nizozemske, Francuske, Njemačke, Austrije, Češke, Poljske, Ukrajine, Bjelorusije, Armenije, Maroka, Egipta, Qatara, Saudijske Arabije, kao i nekoliko neformalnih sastanaka u pauzama gdje su mnogi distributeri koji nisu imali zakazani sastanak, zastali kraj našeg štanda i pokazali interes za suradnjom.

6

„Feedback s najvećeg dijela sastanaka je iznimno dobra i s mnogima je već dogovoreno slanje uzoraka. Nekoliko distributera je tijekom sajma već potvrdilo skori početak poslovne suradnje. Sve u svemu, još jedan iznimno uspješan nastup i predstavljanje SBOX i WS proizvoda kupcima EMEA regije“- rekao je direktor Šmit Electronica Stjepan Šmit.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.