Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Rezultati poslovanja Tele2 za 2018. godinu Istaknuto

Rezultati poslovanja Tele2 za 2018. godinu

Tele2 je u 2018. godini nadmašio svoje dosadašnje rezultate pa se po mnogim pokazateljima prošla godina može smatrati rekordnom.

Kontinuirano unaprjeđivanje mreže, proizvoda i usluga te rad na poboljšanju korisničkog iskustva doveli su do odličnih poslovnih rezultata te je zabilježen rast u svim ključnim segmentima. Tako prihod od krajnjih korisnika iznosi 803 milijuna kuna, što je rast od 15% u odnosu na prošlu godinu, dok ukupan prihod iznosi 1,4 milijarde kuna, što je porast od 7%. U 2018. godini investicije su povećane za 32 % te je zabilježen porast broja korisnika za čak 57 tisuća. Također, rast poslovanja prati i rast zaposlenika od 40%.

„Naše poslovanje u prošloj godini raslo je u svakom segmentu i iznimno sam zadovoljan postignutim rezultatima. Osim rasta financijskih pokazatelja, bilježimo i rast investicija, koje u ovoj godini planiramo udvostručiti. Tu je prvenstveno riječ o sredstvima koja su usmjerena na unaprjeđenje kvalitete mreže, gradnju baznih stanica i podizanje kvalitete usluga koje pružamo krajnjim korisnicima. Posebno nas veseli što su naša ulaganja, ali i jedinstvenu ponudu poput neograničenog interneta, odnosno, BEZBROJ GB prepoznali i naši korisnici, što potvrđuje činjenica da smo prošlu godinu zaključili s rastom baze korisnika od 7%“, izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.

Uz pozitivne rezultate iz Tele2 su odlučili ukinuti naknadu za pristup mreži. Za korisnike to znači kako na računu dobivaju točan iznos bona bez naplaćivanja određenog iznosa naknade za pristup mreži.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next