Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Keks Pay uz 20 tisuća korisnika prepoznao i Forbes

Keks Pay uz 20 tisuća korisnika prepoznao i Forbes

Erste je tek prije dva mjeseca pokrenuo mobilnu aplikaciju Keks Pay koja omogućava slanje i primanje novca između prijatelja i poznanika bez naknade, a koristi ga 20 tisuća ljudi.

Od sredine prosinca kada je lansiran Keks Pay koristi ga 20 tisuća ljudi koji su inicirali 2,5 milijuna kuna transakcija prosječnog iznosa od oko 120 kuna. Pri slanju novca nije potrebno znati broj računa primatelja, već je dovoljno imati njegov broj mobitela u imeniku.

Keks Pay je prepoznat i od strane američkog poslovnog portala Forbes koji ga je uvrstio u top pet europskih aplikacija za mobilno plaćanje.

Keks Pay vizual 2

„Keks Pay se pokazao kao idealna aplikacija za zadovoljavanje niza svakodnevnih financijskih potreba, poput prikupljanja novca za zajedničke proslave ili ručkove, kupnje poklona ili podjele troškova putovanja. Drago nam je da je naš iskorak prepoznat i u svijetu, smatramo to potvrdom da smo s Keks Pay aplikacijom u samom vrhu tehnoloških trendova u financijskoj industriji. Ipak, ovo je samo početak, svakodnevno radimo na unaprjeđenjima aplikacije, pa naši sadašnji i budući korisnici mogu očekivati da će Keks Pay biti sve bolji“, ističe Dejan Donev, voditelj Tima za Digitalnu transformaciju u Erste banci, koji je i razvio Keks Pay.

Aplikacija je besplatna i dostupna za Android i iOS, a dnevni limit za transakcije po osobi je 1000 kuna.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next