Logo
Ispiši ovu stranicu

Znanje o AI-u isklešite na AI2Future konferenciji Istaknuto

Znanje o AI-u isklešite na AI2Future konferenciji

Uvid u aktualne trendove i mogućnosti razvoja na području AI-a dat će vodeći ljudi iz srodnih industrija i akademske zajednice na drugoj konferenciji o poslovnoj primjeni AI-a – AI2Future.

Od 11. do 12. listopada u organizaciji AlgebraLAB-a, DRAP.ai-a i EVENTE01 konferenciju će obilježiti stručnjaci s područja AI-a čiju listu predvodi Ramanathan Srinivasan, suosnivač indijske tvrtke ZASTI.ai koja se bavi AI-em u zdravstvu, osiguranju i avio-industriji.

Konferenciji će prisustvovati i Srinivasanova sunarodnjakinja Vandhana Ramanathan, osnivačica inkubacijske platforme za žene WSquare.

AI etikom će se baviti profesorica s nizozemskog Fakulteta tehnologije u Defltu Virginia Dignum na kojem ujedno predaje Social Artificial Intelligence, dok će Roman Klinger, profesor na Institutu za prirodno procesuiranje jezika sa Sveučilišta u Stuttgartu biti zadužen za implementaciju AI-a u poslovne projekte.

Iz londonskog Startupbootcampa dolazi Tshidi Hagan s dugogodišnjim iskustvom u mentoriranju i pružanju podrške startupovima u pronalaženju poslovnih modela.

S našeg prisustvovat će Davor Andrić i Danko Nikolić koji su karijeru izgradili u Njemačkoj, a pričat će o kreaciji AI tehnologije te na koji način ona može pomoći klijentima pri ulaganju u kriptovalute.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.