Menu

Eksperimentalnim programom "Škola za život" ka naprednijem obrazovanju Istaknuto

Eksperimentalnim programom "Škola za život" ka naprednijem obrazovanju

Od ove školske godine 46 osnovnih te 26 srednjih škola sudjeluje u eksperimentalnom programu Škola za život.

Nešto više od 8,700 učenika obuhvaćeno je programom, a promjene će biti vidljive u načinu rada, kurikulumu, nastavnim metodama, metodama vrednovanja te udžbenicima i nastavnim materijalima koji će, za razliku od dosadašnjih, biti u digitalnom i online obliku.

Program je osmišljen od strane Ministarstva znanost i obrazovanja, a suradnji s Tele2 učenicima su osigurane besplatne količine podatkovnog prometa na mjesečnoj bazi, što to je jedna od početnih stepenica ka naprednijem obrazovnom sustavu.

„Veseli nas što sudjelujemo u ovom programu i tako pomažemo digitalizaciju obrazovnog sustava u Hrvatskoj. Podržavanje ovog programa za nas je logičan nastavak naših dosadašnjih napora usmjerenih na digitalizaciju”, kazala je Monika Majstorović, direktorica za marketing proizvoda i strategiju Tele2 Hrvatska.

Iz Tele2 dodaju kako je digitalizacija nužan preduvjet napretka društva u cjelini te pozdravljaju daljnji razvoj obrazovnog sustava na temeljima tehnologije i svih prednosti koje ona u današnje vrijeme nosi.

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next