Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Datalab sklopio partnerstvo s HT-om u pružanju poslovnih ICT rješenja

2. Pantheon konferencija, izvor: Datalab 2. Pantheon konferencija, izvor: Datalab

Datalab, jedna od vodećih tvrtki za poslovno-informacijske sustave u jugoistočnoj Europi, u okviru 2. Pantheon konferencije održane 24. studenoga u Zagrebu, predstavila je partnerstvo sa Hrvatskim Telekomom na pružanju poslovnih usluga Pantheon 'u oblaku'. Na Konferenciji je također predstavljeno rješenje Pantheon eRačunovodstvo, kao i novi informacijski sistem Pantheon 10 koji donosi brojna poboljšanja na području poslovnih rješenja.

"Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj cloud usluga u Hrvatskoj, realizirao je partnerstvo s tvrtkom Datalab koja ima veliko iskustvo u izradi i pružanju ERP rješenja tvrtkama. Partnerski odnos pokrenut je s ciljem da se domaćem tržištu ponudi usluga Pantheon ERP u oblaku. Pantheon je prisutan na tržištu već duži niz godina no njegova cloud inačica učinit će ga pristupačnijim malim i srednje velikim tvrtkama jer će ga biti moguće koristiti i bez jednokratne kupovine tj. bez velikih početnih troškova. Kao i sve HT usluge u oblaku, Pantheon ERP će se plaćati u fiksnim mjesečnim naknadama a cijena će zavisiti o odabranom paketu usluge i broju kupljenih licenci," izjavila je Ivana Beli Oštarčević, voditeljica odsjeka za direktan nastup na ICT tržištu Hrvatskog Telekoma.

Andrej Mertelj, izvršni direktor Datalab d.d. dodao je kako je Datalab je posebno ponosan na suradnju vezanu uz Pantheon rješenja u oblaku sklopljenu sa Hrvatskim Telekomom: "Baze podataka programa Pantheon odsada su, uz snažnog partnera kakav je Hrvatski Telekom, našim korisnicima još sigurnije te dostupne bilo kada i bilo gdje. Tim udruživanjem najsnažnije internet mreže i datacentra te najsnažnijeg developera poslovnog softvera u regiji možemo pružiti najkvalitetniju uslugu na ovom iznimno kompetitivnom tržištu," rekao je Mertelj.

U suradnji s korisnicima sustava Pantheon, kojih je trenutačno više od 44.000, tvrtka Datalab je u zadnjih pet godina uvela 8.951 poboljšanja i na taj način pridonijela još većoj učinkovitosti pri njihovom poslovanju. Tvrtka je uspješno uvela poslovanje s e-računima i sada predstavlja novu generaciju poslovnog informacijskog sustava Pantheon 10.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next