Menu

Sve je spremno za MobilityDay 2015 u Zagrebu Istaknuto

Sve je spremno za MobilityDay 2015 u Zagrebu

Konferencija MobilityDay2015, koja se ove godine održava pod medijskim pokroviteljstvom portala IT Biz Crunch, svoja vrata otvara u četvrtak 24. rujna 2015. u Hotelu Antunović u Zagrebu u 9:00 sati. Kao i svake godine do sada, organizatori su uspjeli dovesti najbolje od najboljih predavača i stručnjaka i time pokazati zašto je MobilityDay vodeća regionalna konferencija u području primjene mobilnih rješenja, novih tehnologija i njihove primjene u poslovanju, obrazovanju i svakodnevnom životu. Već devetu godinu za redom MobilityDay donosi informacije o najnovijim trendovima u ovom segmentu u svijetu. 

Središnja tema ovogodišnje MobilityDay2015 konferencije je Kontinuitet poslovanja i povećanje produktivnosti upotrebom mobilnih cloud rješenja, te njihova upotreba u poslovanju, u privatnom životu i obrazovanju. Predavanja su podijeljena u četiri smjera i to poslovni, razvojni, ITPpro i pametni uređaji.

Uvodno predavanje pod nazivom Zabava u pokretu - budućnost mobilnosti za globalne brendove, održat će Damir Tomičić, suosnivač i izvršni direktor (CEO) tvrtke Axinom Group. Kao vođa izvršnog tima, Damir je odgovoran za viziju, smjer razvoja i investicijske odluke tvrtke.

Njegovi klijenti su većina glavnih medijskih kuća, kao i internetske tvrtke, telekomunikacijske tvrtke, proizvođači robe široke potrošnje, trgovci i automobilske tvrtke u SAD-u i Europi. Njegova stručnost, zajedno sa svojom tehnološkom potkovanošću, donosi sposobnost konverzije tehnoloških inovacija u poslovnu vrijednost. Od nedavno sve više svojeg vremena posvećuje upoznavanju novih poslovnih scenarija i najnovijih tehnologija koje se koriste za projektiranje, izgradnju i implementaciju skalabilarne i pouzdane web platforme i end-to-end multimedijskih rješenja na webu, stacionarnim i mobilnim uređajima.

U svakom slučaju, ako želite saznati mnoštvo važnih informacija o najnovijim trendovima u domeni mobilnih rješenja, novih tehnologija i njihove primjene u poslovanju, te obrazovanju i svakodnevnom životu, predlažemo vam da posjetite konferenciju putem prijave i registracije na ovoj poveznici.

na vrh članka

Biz Tech web portal by vidi20.jpg