Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Intergrafika i Modernpak: Na Zagrebačkom velesajmu sve o printu i ambalaži

Intergrafika i Modernpak: Na Zagrebačkom velesajmu sve o printu i ambalaži

Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA 24. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK 29. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 31. svibnja do 2. lipnja. Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.

Njihov nastup na ovim sajmovima pokazatelj je da su INTERGRAFIKA i MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji. Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode. I grafička i ambalažna industrija prilagođavaju se njihovim potrebama.

Na jednom mjestu dobit ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

Redovna edukacija bitan je čimbenik ukoliko želite biti konkurentni na tržištu stoga smo izložbeni dio sajma upotpunili bogatim stručno pratećim programom.

MODERNPAK i INTERGRAFIKA afirmirali su se kroz godine kao nezaobilazan poslovno promidžbeni susret ponuđača i kupaca kao i stručnjaka iz zemlje i inozemstva.

Komplementarni stručni sajmovi, mjesto okupljanja sudionika iz grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.

Očekuju vas prezentacija renomiranih svjetskih brandova i najnovijih tehnologija, stručni skupovi s najaktualnijim temama iz branši, razmjena iskustava i znanja stručnjaka iz zemlje i inozemstva, poslovni posjet iz regije te posebne pogodnosti za male i srednje poduzetnike.

Intergrafika će prezentirati strojeve, uređaje, pribor, sirovine i repromaterijal za grafičku industriju i industriju papira, kao i grafičke proizvode; dok će Modernpak prezentirati strojeve za izradu ambalaže i pakiranje proizvoda, materijale i sirovine za ambalažnu industriju, sve vrste ambalaže, sredstva za distribuciju proizvoda te poslovne poklone.

Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

Za sve informacije posjetite www.zv.hr/intergrafika i www.zv.hr/modernpak.

PR

na vrh članka