Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Najnoviji trendovi u poslovnom IT-u na prvom hrvatskom izdanju Oracle Digital Day 2016 Istaknuto

Najnoviji trendovi u poslovnom IT-u na prvom hrvatskom izdanju Oracle Digital Day 2016

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača poslovnog softvera i hardvera – Oracle organizira svoju veliku godišnju konferenciju Oracle Digital Day, na kojoj predstavlja najnovije trendove u poslovnom IT-u. Ove će se godine konferencija po prvi put organizirati u Hrvatskoj, a istovremeno u još deset zemalja – BIH, Bjelorusiji, Češkoj, Estoniji, Litvi, Latviji, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji te Srbiji.

Hrvatski dio konferencije će se emitirati uživo 09. studenog 2016. iz Zagreba, a svi zainteresirani će je moći preko stranice www.oracle-digital-day.com u realnom vremenu pratiti izlaganja i diskusije iz svih 11 zemalja uključenih u rad konferencije. Glavni govornik je Janusz Naklicki, podpredsjednik Oraclea za Istočnu Europu, Rusiju, Bliski istok i Afriku, koji će se sudionicima obratiti iz Praga, dok će se Marin Tadić, prvi čovjek kompanije za Adriatic regiju, uključivati iz Zagreba.

Glavna tema ovogodišnje konferencije je digitalna transformacija IT sustava u tvrtkama i njihovom poslovanju s ciljem povećanja poslovne učinkovitosti. Ta transformacija koja se ogleda prvenstveno kroz poslovanje u oblaku, mobilna i Big Data poslovna rješenja postala je naša svakodnevna činjenica i imperativ u poslovnom upravljanju, tim više što spomenuti proces obuhvaća s jedne strane tehnološke promjene, kroz korištenje vrhunskog softvera ili hardvera, a s druge strane odnosi se na transformaciju modela upravljanja organizacijama i kompanijama.

Konferencija će kroz tematske sesije i demonstracije obrađivati brojna područja i rješenja poput razvojnih alata, PaaS i SaaS platformi za poslovanje u oblaku, EPM i ERP sustava, korisničkih iskustava vezanih uz poslovanje u oblaku a bit će predstavljena i najnovija hardverska i softverska rješenja iz Oraclea.

Osim uživo na službenim stranicama, konferenciju će biti moguće pratiti i na Twitteru korištenjem hashtaga #DigitalDay

Za dodatne informacije također posjetite službene stranice konferencije.

na vrh članka