Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Zadnji je čas za prijave na prvi Balkan Changemakers' Weekend na Ohridskom jezeru u Makedoniji

Zadnji je čas za prijave na prvi Balkan Changemakers' Weekend na Ohridskom jezeru u Makedoniji

U vikendu od 26. do 28. kolovoza 2016. na Ohridskom jezeru u Makedoniji okupit će se tridesetak lidera start-up zajednice jugoistočne Europe. Tema okupljanja je kako poticati i razvijati poduzetnički duh u regiji. Radi se o okupljanju mladih poduzetnika koji dijele zajedničku viziju njegovanja poduzetništva i start-up okruženja u svojim zemljama kroz suradnju i razmjenu znanja.

 

Organizatori navode da će to biti prilika za izgradnju horizontalne mreže prijatelja i suradnika, za dijeljenje znanja i učenje od kolega iz cijele regije, kao i za dogovaranje i pokretanje novih inicijativa.

Organizatorski tim uključuje Ninu Nikolikj iz Makedonije, osnivačicu #SturtupSelfie i voditeljicu SECO EP u Makedoniji; Marilyn Harris iz američkog Nacionalnog odbora za UNESCO; Armina Konjalića iz Bosne i Hercegovine, predstavnika East-West Digital News za srednju i istočnu Europu i Çelika Nimanija sa Kosova, osnivača i urednika Digjitale i direktora Zombie Soup.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, korisno je znati da organizatori snose troškove smještaja i prehrane dok sudionici samostalno pokrivaju troškove prijevoza. Zainteresirani se mogu što prije javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a najkasnije do utorka, 23. kolovoza.

na vrh članka