Logo
Ispiši ovu stranicu

Datalab HR: PANTHEON Day 2019.

Datalab HR: PANTHEON Day 2019.

Jedan od najvećih proizvođača poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi Datalab HR 9. svibnja u Hotelu Sheraton Zagreb organizira svoju godišnju konferenciju PANTHEON Day 2019.

Na događanju će gosti s prisutnima podijeliti svoja iskustva i konkretne savjete vezane uz procese digitalizacije u Hrvatskoj 2019.
Govorit će se o strategijama digitalizacije poslovanja te uspješnim digitalnim praksama prema profilima i vrstama tvrtki uz PANTHEON alate i funkcionalnosti.

Događanje otvara okrugli stol na kojem će biti predstavljeno viđenje digitalizacije u Hrvatskoj danas.

Moderator panela je g. Aron Paulić iz izdavačke kuće BUG, a gosti aktualne teme su:

  • gđa.Maja Radišić Žuvanić, Ministarstvo gospodarstva
  • g. Tomislav Bronzin, HR IT udruženje pri HGK,
  • g. Damir Novotny,ekonomski analitičar
  • g. Boris Žitnik, IT analitičar, Omnia Consult
  • g. Goran Težak, direktor Datalab HR

Poslijepodnevni je program namijenjen PANTHEON radionicama na kojima će stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab HR partnerima prikazati nove funkcionalnosti svih modula PANTHEON ERP-a.

“Digitalna transformacija znači nadogradnju postojećih informacija i tehnologija te poslovnih procesa u cilju optimizacije i povećanja poslovne učinkovitosti te profita. Ona danas nije samo sredstvo za poboljšanje konkurentnosti i poslovnih rezultata, već apsolutni imperativ svakome tko namjerava opstati na tržištu.

Datalab i PANTHEONuvijek su bar jedan korak ispred potreba naših korisnika i ujedno smo sinonimom za recentna tehnološka kretanja. Tako i naša ovogodišnja konferencija govori o najaktualnijem – digitalizaciji poslovanja, ali prezentirajući i prakse, konkretne primjere, približavajući različite aspekte procesa digitalizacije našim korisnicima.

Tu smo uvijek za njih i sa zadovoljstvom još jednom pozivam sve sadašnje i buduće članove naše PANTHEON zajednice, kao i naše drage partnere, na ovogodišnje druženje puno dobre atmosfere, novih znanja te novih poslovnih susreta i povezivanja“, najavio je event Goran Težak, direktor Datalab HR.

 

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.