Logo
Ispiši ovu stranicu

U izboru najperspektivnijih hrvatskih poslovnih programskih rješenja 50UP! - odabrano je prvih 25 povodom 25 godina izdavačke kuće VIDI Istaknuto

U izboru najperspektivnijih hrvatskih poslovnih programskih rješenja 50UP! - odabrano je prvih 25 povodom 25 godina izdavačke kuće VIDI

Ove jeseni po drugi puta su odabrana najperspektivnija programska poslovna rješenja razvijena u Hrvatskoj. Više tisuća tvrtki u Hrvatskoj razvija zanimljiva rješenja, no u izboru 50UP! odabrana su ona koja obećavaju da će svojom solidnom izvedbom i dobro adresiranim rješenjem prema potrebi tržišta, vjerojatno zainteresirati širi krug korisnika. 

U povodu 25 godina postojanja tehnološke medijske kuće VIDI koja organizira ovaj izbor odabrano je prvih 25. Idućih 25 odabranih programskih poslovnih rješenja biti će izlistano iduće godine čime će popis činiti ukupno 50 odabranih IT rješenja, čiji odabir kao i uvijek do sada inspiriraju razvojne inženjere i management tvrtki čija su rješenja odabrana da nastave rad na proizvodu i ponude još kvalitetniji te inovativniji konačni proizvod.

Ovaj izbor potiče i mlade start-upove čija su rješenja odabrana da se razviju u ozbiljne tvrtke koje mogu privući daljnji kapital za novi fazu svog razvoja. Odabrana rješenja u izboru 50UP! donose mjerljivu vrijednost za korisnika, nude im bazičnu inovaciju koja ih izdvaja od konkurencije te ima nudi jednostavnost korištenja.

Programska rješenja u ovom već tradicionalnom izboru su stručno i temeljito evaluirana na temelju čak 17 kriterija za evaluaciju od kojih su neki primjerice utvrđivali stvarnu tržišnu potrebu za aplikacijom, potrebe korisnika i ciklička unaprjeđenja aplikacije, vodstvo projekta i inkluzivnost radnog okruženja, funkcionalnost, cjelovitost u poslovnom segmentu s obzirom na predvodnika, sposobnost cjelovite implementacije aplikacije za novog korisnika , inovativnost, otvorenost, postojeći korisnici aplikacije, disruptivnost ukupne cijene poslovanja, podrška korisnicima i sl.

Svakako treba napomenuti da ekspertni žiri u ovim rješenjima vidi iznimno perspektivna tehnološka rješenja na koja potencijalni korisnici trebaju obratiti pažnju s posebnim interesom jer im ti proizvodi nude potencijalnu tehnološku prednost nad konkurencijom.

Evaluacija ne ulazi u duboku analizu zadovoljstva korisnika što VIDI inače čini posebnim odabirom i nagradama za izvrsnost koje se zovu ICT GOLD AWARDS, nagradama koje će biti dodijeljene 2020. godine.

U godišnjem katalogu WhoisWhoinIT 50UP! koji izlazi krajem listopada, biti će navedena odabrana programska rješenja slijedećih 25 tvrtki:

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.