Logo
Ispiši ovu stranicu

Telekom Bankarstvo nova je zajednička usluga HT-a i Zagrebačke banke Istaknuto

Telekom Bankarstvo nova je zajednička usluga HT-a i Zagrebačke banke

Hrvatski Telekom s partnerom Zagrebačkom bankom predstavio je uslugu Telekom Bankarstva kao cjelovitu uslugu mobilnog bankarstva koja uključuje mobilnu aplikaciju, tekući i žiro račun, deset besplatnih transakcija, Internet bankarstvo te ostale usluge banke uključujući gotovinske i stambene kredite.

Ovime se Zagrebačka banka obraća novim i mlađim korisnicima koji još nemaju račun kod njih. Ideja je da se zbog jednostavnosti ugovaranja i koncepta usluge, kao i cijene koja ide od 10 kuna za Magenta korisnike, preko 15 za ostale HT korisnike do 20 za sve ostale, neodlučni korisnici odluče baš za ovu uslugu.

HT Zaba 1

Postupak ugovaranja je brz i jednostavan te se može u potpunosti obaviti digitalno, a potrebno je imati pametni telefon. Korisnici aplikacije moći će koristiti IziPay uslugu koja omogućuje slanje novca klikom na kontakt iz imenika. Sredstva se mogu poslati neovisno u kojoj banci u Hrvatskoj druga osoba ima račun i bez da znate banku ili IBAN. Novac se šalje bez naknade. Primatelj također ne mora preuzeti aplikaciju, već samo na poruku koju će dobiti odgovoriti sa svojim IBAN-om.

Dodatna pogodnost za korisnike HT-a uz nižu naknadu za uslugu je što im aplikacija ne troši podatkovni promet. Uz mogućnost podizanja gotovine na svim bankomatima Grupe Unicredit u EU, korisnici Telekom Bankarstva imat će tri podizanja na bankomatima drugih banaka bez naknada.

„Zagrebačka banka kontinuirano ulaže u digitalizaciju kako bi poboljšala korisničko iskustvo i klijentima ponudila najnaprednije usluge mobilnog bankarstva. Kroz suradnju s Hrvatskim Telekomom još jednom smo pokazali da smo predvodnici bankarskih trendova na tržištu koje danas zahtijeva brza, jednostavna i sigurna rješenja“, poručio je Luka Tomašković, direktor Kanala isporuke i direktor Strategije Maloprodaje i razvoja poslovanja u Zagrebačkoj banci.

 

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.