Logo
Ispiši ovu stranicu

Novi VIDI: Kakav posao snova radi Client Solutions Expert u Infobipu Istaknuto

Novi VIDI: Kakav posao snova radi Client Solutions Expert u Infobipu

U časopisu VIDI br. 279 koji se nalazi na svim kioscima u zemlji između ostaloga možete saznati zašto je Angelica iz daleke Kolumbije došla raditi u hrvatski Infobip.

U Vidijevoj redovnoj rubici "Posao snova" donosimo vam priču o Angelici koja je iz daleke Kolumbije stigla u hrvatski Infobip, gdje radi kao Client Solutions Expert na poslovima kreiranja tehničkih rješenje i prezentiranja istih postojećim ili novim klijentima.

U našem tradicionalnom pregledu ljetnih praksi, odnosno temi "Sa studentske prakse na posao" dobit ćete sve potrebne informacije da započnete svoju praksu, odnosno IT karijeru.

VIDI IT praksa 2019 VIDIClanakVelika Copy

Za potrebe ovomjesečnog izdanja časopisa VIDI, poigrali smo se slažući dvije atraktivne gaming konfiguracije kojima je zajednički nazivnik tihi rad. I pristupačnije i nabrijanije računalo odnijeli smo na zavod za akustiku na zagrebačkom FER-u i provjerili koliko su doista tihe pri igranju najjačih naslova.

Slike testiranja 3 VIDIClanakVelika Copy

U našoj velikoj hardverskoj temi donosimo tips&tricks za igranje najnovijih igara na gaming monitorima s osvježavanjem od 144 Hz. Igre smo testirali na midrange grafičkoj kartici, a uz pregled mogućnosti donosimo i testove šest zanimljivih FullHD 144Hz gaming monitora.

Monitori 144 Hz VIDIClanakVelika Copy

U današnje doba SSD diskovi više nisu luksuz već potreba, posebice zbog činjenice da su im cijene prilično pale. No jeftini SSD-ovi ponekad kriju i neke zamke, pa smo proveli istragu u Vidilabu kako bismo provjerili zašto treba izbjegavati najjeftinije SSD-ove kod slaganja novog računala.

Svima nam je poznato da su se infotainment i računalni sustavi u automobilima uvelike promijenili u posljednjim godinama. Mi smo stoga odlučili testirati jedan od najnaprednijih na tržištu, MBUX, kojeg koristi najnoviji model Mercedesa B klase.

Hrvatski inženjer Igor Brkić osvojio je DIY zajednicu svojim hgTerm mini laptopom koji se temelji na Raspberry Pi računalu i spaja praktičnost, funkcionalnost i dugo trajanje baterije. Njegov uradi sam laptop smo isprobali u Vidilabu i saznali iz prve ruke detalje ovog zanimljivog projekta.

U ovom broju donosimo vam i zanimljiv usporedni test, troboj grafičkih kartica Nvidia GeForce GTX 1650, GTX 1050 Ti i AMD Radeon RX570.

Čitav sadržaj novog broja potražite na ovoj poveznici.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.