Logo
Ispiši ovu stranicu

SuperTec-tehnološki poslodavci godine Istaknuto

SuperTec-tehnološki poslodavci godine

Da je potražnja za stručnim dobro motiviranim kadrovima problem u svim industrijama to je već opće poznata činjenica, no kako se istaknuti od drugih i pokazati da vaša tvrtka nudi atraktivnu karijeru u toj mjeri da možete privući zaposlenike koji su spremni više godina svog života uložiti u razvoj vaše tvrtke? Takav poslodavac je već posebna kategorija i zaslužuje posebnu oznaku prepoznatljivosti.

Oznaka SuperTec (S-Tec) skraćeno od Superior Tech Employer oznaka je za tehnološku tvrtku koja nudi zaposlenicima vrhunsko iskustvo rada te profesionalnog napredovanja.

Kroz proces evaluacije uz pomoć vrhunskih HR stručnjaka doći će se do saznanja o atraktivnosti poslodavca potencijalnim djelatnicima koji bi mogli naći kvalitetno profesionalne izazove i ugodno stimulirajuće okruženje u takvoj tehnološkoj tvrtki.

Svi poslodavci koji to žele će moći pokazati detaljno objašnjenje zašto je njihova tvrtka dobila oznaku TOP tehnološkog poslodavca što će svakako biti privlačni faktor budućim zaposlenicima da prepoznaju takvu tvrtku među tisućama drugih kao mjesto za razvoj svoje profesionalne karijere.

Prijave poslodavaca traju do 30.6.2019, a javna objava onih koji nose oznaku Superior Tech Employer, biti će do kraja listopada 2019 godine. Sve dodatne informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.