Logo
Ispiši ovu stranicu

myReports aplikacija hrvatske tvrtke Comminus osvojila CFO Innovation nagradu Istaknuto

myReports aplikacija hrvatske tvrtke Comminus osvojila CFO Innovation nagradu

Tvrtka Comminus razvila je Business Intelligence aplikaciju myReports koja je 7. prosinca na The CFO Innovation Awards 2017 u Singapuru dobila “Editor's Choice Award 2017 - Excellence in Analytics Transformation” nagradu i prvo je poduzeće iz Hrvatske koje je osvojilo ovu prestižnu azijsku nagradu iz područja financijskog menadžmenta. 

 

Nagrada je osvojena u partnerstvu s Daimler Financial Services (DFS) Digital FC Teamom koji predstavljaju jedan od vodećih svjetskih pružatelja financijskih usluga u automobilskom sektoru. DFS je zastupljen u više od 40 zemalja širom svijeta pod imenom Mercedes-Benz Financial.

myReports digitalizira interno financijsko izvješćivanje DFS-a i omogućava korištenje tih informacija bilo kada i bilo gdje. Ova multifunkcionalna aplikacija dostupna je na iPhoneu i iPadu, kao i na Internet preglednicima. Uz mogućnost izrade interaktivnih mjesečnih izvješća o poslovanju, aplikacija podržava svakodnevne zadatke zaposlenika iz svih DFS poslovnica i podružnica diljem svijeta. Aplikacija broji više od 2.700 ovlaštenih korisnika koji svakodnevno pristupaju informacijama.

Direktor financija DFS-a, Stephan Unger izjavio je kako je myReports odličan primjer onoga najboljeg što financije mogu osigurati poduzeću kao temelj za uspjeh u budućnosti.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.