Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Poznate producentske i distributerske tvrtke za zajedničkim stolom u sklopu ZFF-a Istaknuto

Poznate producentske i distributerske tvrtke za zajedničkim stolom u sklopu ZFF-a

Zagreb Film festival će po 15. put okupiti filmoljupce iz regije i šire. Osim devetodnevnih neizostavnih projekcija ove se godine u okviru programa Industrija mogu naći i panel Kako MI to možemo? s temom distribucije filma te studentski Pitching forum.

Panel-diskusiju Kako MI to možemo? u sklopu Industrije Zagreb Film festival donosi u suradnji s DKE - Uredom MEDIA Hrvatske i Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj. Predstavnici europskih producentskih i distributerskih tvrtki poput Latido Filmsa, TrustNordiska, Wild Buncha, Vico Filmsa i zagrebačkog Interfilma će kroz razgovor pokušati pronaći moguća rješenja i odgovore na nove trendove i novitete kod digitalne distribucije.

Pričat će se i o filmovima kao što su Ja, Daniel Blake, Komuna, Mladi prijestupnici, Ustav Republike Hrvatske te Vestern, a diskusijom će moderirati voditeljica DKE – Ureda MEDIA Hrvatske Martina Petrović.

1

Program Industrija će po prvi puta u svom programu imati i Pitching forum studentskih projekata iz regije. Točnije, dvanaest odabranih studenata će sa šest projekata sudjelovati na radionicama u sklopu kojih će razvijati kratke igrane filmove, a Pitching forum je svojevrsno finale njihovih aktivnosti.

Kuća Europe će 15. studenog ugostiti panel Kako MI to možemo? te je otvoren za javnost uz ograničen broj mjesta pa organizatori mole da svoje mjesto rezervirate na vrijeme na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next