Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tko je tko u hrvatskom IT-u Istaknuto

Tko je tko u hrvatskom IT-u

WHO IS WHO IN IT.com uskoro predstavlja na svojoj online platformi, svoje prve online kataloge odnosno online bazu dobavljača ponajboljih hrvatskih ERP, CRM, Billing/Fintech, GDPR i BI rješenja za 2018 godinu.

Kako je hrvatska IT industrija sve dinamičnija i nudi svjetski vrlo konkurentna rješenja u različitih nišama biti će zanimljivo vidjeti sve što hrvatska IT industrija može isporučiti za domaće i svjetske dobavljače jer su osim na hrvatskom, IT tvrtke prezentirane i na engleskom jeziku kako bi svatko na svjetskom tržištu mogao pronaći među hrvatskim tvrtkama potencijalnog partnera u razvoju svojih tehnoloških rješenja.
 
Ova baza je ujedno i dobra prezentacija hrvatskih IT tvrtki potencijalnim budućim zaposlenicima koji će tako moći vidjeti tko im nudi karijeru koja im najviše odgovara za njihov osobni i profesionalni razvoj.
 
Do sredine 2018. godine objavit će se ukupno 21 kategorija pa osim gore navedenih obradit će se još i Custom software, Corporate performance management, Document management, Radio-frequency identification, Human resources, IT infrastructure, FinTech, Mobile solutions, Data warehouse, Warehouse management system, Accounting software, Trade software solutions, Travel & Tourism Solutions, Protection & Control software, Geographic Info. System.
 
Zainteresirane IT tvrtke za uvrštenje u on line izdanje za 2018 godinu,  mogu se javiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next