Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Hrvoje Išek postao novi predsjednik Uprave COMBISa

Hrvoje Išek postao novi predsjednik Uprave COMBISa

Hrvoje Išek odlukom skupštine kompanije postao je novi predsjednik Uprave COMBISa. Novu dužnost preuzeo je s današnjim danom. Više od 16 godina Išek je na vodećim pozicijama u Hrvatskom Telekomu. Prije nove dužnosti radio je na mjestu direktora sektora korporativne prodaje HT-a.

Posljednje četiri godine Išek je i član Uprave COMBISa, zadužen za prodaju. U Hrvatskom Telekomu i COMBISu Išek je ostvario iznimne rezultate u definiranju strategije i radu s ključnim poslovnim korisnicima.

Dosadašnjem predsjedniku Uprave COMBISa Ivanu Gabriću istekao je mandat, a Skupština COMBISa razriješila je dužnosti i člana Uprave COMBISa za operacije, Lea Petrova. Uprava će raditi u sastavu od dva člana. Uz Išeka, Robert Berišić, nastavlja obavljati funkciju člana Uprave za financije.

Predsjednik Nadzornog odbora COMBISa Boris Batelić izjavio je: "Uvjeren sam da novi predsjednik Uprave Hrvoje Išek kompaniji donosi novu snažnu energiju koja je potrebna za izazovne tržišne uvjete u kojima COMBIS mora nastaviti s daljnjim jačanjem svoje pozicije na hrvatskom i regionalnom tržištu."

Hrvoje Išek rođen je 1968. u Križevcima. Diplomirao je 1999. godine na Fakultetu za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Zagrebu, a tijekom karijere usavršavao je svoje znanje na mnogim inozemnim poslovnim školama, kao što su Berlin, Bruxelles i London.

Combis (koji je ujedno i član Global Compacta, UN-ove inicijative za društveno odgovorno poslovanje) 9. i 10. travnja organizira COMBIS hackathon try{code}catch, 24-satno studentsko programiranje na temu društvene korisnosti. Na njemu će sudjelovati svi redovni i izvanredni studenti iz Hrvatske koji su se prijavili do 31.3.

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next