Logo
Ispiši ovu stranicu

Twitter omogućava gledanje reklame i onima koji nisu njihovi korisnici

Twitter omogućava gledanje reklame i onima koji nisu njihovi korisnici

Iako u zadnje vrijeme Twitteru ne ide baš najbolje, i dalje rade na novim načinima za ostvarivanje više korisnika i novaca. Tako je kompanija pronašla način kojim će omogućiti gledanje reklamiranje korisnicima koji posjete tweet na njihovoj stranici, bez potrebe za stvaranjem računa.

Broj njihovih korisnika iznimno slabo raste već duži vremenski period, što se odrazilo i na vrijednost dionica. Ovim potezom kompanija želi pokazati Wall Streetu kako njihovo poslovanje i dalje može napredovati, usprkos lošim rezultatima. U trećem kvartalu Facebook je dodao 60 milijuna korisnika, dok Twitter samo tri milijuna korisnika.

Promovirani tweetovi će se pojavljivati putem Googlove pretrage i stranica profila. Kompanija je izjavila kako preko 500 milijuna ljudi posjeti Twitter svaki mjesec, bez da imaju otvoren račun. Twitter distribuira promovirane tweetove i preko svojih medijskih partnerstva s Yahoo Japanom te aplikacijom za čitanje vijesti Flipboard.

Trgovci su prije mogli svojim kampanjama doći do 320 milijuna mjesečno aktivnih korisnika koji su se prijavljivali na svoj timeline, dok s novom predstavljenom opcijom taj broj dostupnosti publike se širi na više od 800 milijuna potencijalnih klijenata, izjavio je glavni operativni direktor Adam Bain.

To se pozitivno odrazilo i na vrijednost dionica, koje su skočile za 6,6 posto na vrijednost od 25,91 dolar po dionici.

Twitter je nedavno i korisnicima omogućio dodavanje emojia, a njihova aplikacija Periscope dobila je nagradu za najbolju aplikaciju godine prema AppStoreu.

 

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.