Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Google želi dio poslovnog kolača: privlače korisnike Microsofta Istaknuto

Google želi dio poslovnog kolača: privlače korisnike Microsofta

Čelni čovjek Googleove prodaje Rich Rao je 19. listopada objavio da njegov poslodavac kreće u otvorenu borbu za poslovne korisnike koji koriste Microsoft Office i ine aplikacije. Mountain Viewovci su toliko uvjereni u kvalitetu i razvijenost Google aplikacija za posao (Google Apps for Work) te smatraju da one svojim značajkama mogu konkurirati bilo kojim drugim, najčešće skupljim opcijama za nesmetano odvijanje poslovanja. 

Kako ne bi sve ostalo samo na promociji Google paketa za poslovne korisnike, kompanija je odlučila otići korak dalje i objavila da će svim poslovnjacima koji se prebace na Google Apps for Work otplatiti sve kaznene penale ugovora s nekim drugim. Konkretnije, ukoliko ste pod ugovorom s Microsoftom za njihov Office paket, slobodno se možete prebaciti na Google i prepustiti njima otplatu ostatka ugovora s Redmondom.

Uz to, Rao je poručio da "nakon što vam istekne ugovor s drugim pružateljem poslovnih aplikacija, Google vam nudi jednostavan ugovor bez zamki i sitnih slova, te za mnoga poslovanja puno jeftiniji. Izračunali smo da poslovni sustavi s osnovnim ugovorom i bez dugova mogu uštediti i do 70% prebacivanjem na Google Apps for Work."

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next