Logo
Ispiši ovu stranicu

United Grupa predstavlja EON Connect uslugu za upravljanje kućnim internetom Istaknuto

United Grupa predstavlja EON Connect uslugu za upravljanje kućnim internetom

United Grupa, telekomunikacijski i medijski operator u jugoistočnoj Europi, predstavila je EON Connect uslugu koja korisnicima omogućava upravljanje kućnim internetom i čini internet sigurnijim djeci.

EON Connect, koji je za početak u ponudi korisnicima u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori, omogućava jednostavno upravljanje WiFi-jem i LAN-om kroz aplikaciju za mobitele i tablete. Aplikacija je dostupna za iOS, Android i Huawei uređaje.

Usluga je besplatna za korisnike SBB-a i Telemacha s pretplatom za EON FULL i EON PREMIUM pakete te onima s naprednijim modemima. Uslugu je razvio United Cloud, inovativni centar u United Grupi koji je također razvio i njihovu nagrađivanu EON TV platformu.

U sklopu United Grupe u Hrvatskoj posluju telekom operator Telemach Hrvatska kao i televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV i portal dnevnik.hr.
Osim prilagođavanja WiFi-ija jednim klikom, EON Connect omogućava poboljšanu sigurnost i kontrolu. Primjerice, korisnici mogu kreirati profile i upravljati uređajima po profilu te konfigurirati pravila i dopuštenja za svaki profil.

Roditeljski nadzor omogućuje filtriranje sadržaja po kategorijama, odnosno omogućuje korisnicima da djeci ograniče pristup društvenim mrežama ili određenim kategorijama sadržaja koje smatraju neprikladnim, ograničenje korištenja podatkovnog prometa te pristupa internetu kada je vrijeme za spavanje ili školske zadaće, kao i trenutno pauziranje korištenja interneta na bilo kojem uređaju ili profilu.

Korisnici također mogu upravljati korištenjem interneta, vidjeti popis uređaja povezanih s njihovom kućnom mrežom i stvoriti gostujuću WiFi mrežu.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.