Logo
Ispiši ovu stranicu

Aircash je najbolje rangirana hrvatska tvrtka prema Financial Timesu Istaknuto

Aircash je najbolje rangirana hrvatska tvrtka prema Financial Timesu

Aircash tvrtka je u vrhu najbrže rastućih tvrtki u Europi, prema prestižnoj listi objavljenoj u Financial Timesu. Visoko 14. mjesto osiguralo je plasman najbolje rangirane hrvatske tvrtke, što je veliko postignuće i potvrda kontinuiranog truda i uspjeha tvrtke u razvoju inovativnih financijskih proizvoda i usluga.


U proteklih nekoliko godina, Aircash je sklopio partnerstva s mnogim vodećim globalnim brandovima, čime je proširio svoje poslovanje i pozicionirao se kao važan igrač na europskoj razini. Aircash je posvećen tome da njihovi korisnici imaju najbolje iskustvo prilikom korištenja proizvoda i usluga, sto postižu stalnim razvojem postojećih i inovacijom novih usluga na tržištu.

˝Proširenje poslovanja na nova tržišta u EU u prošloj godini značajno je utjecalo na naš rast te će daljnji planovi širenja dodatno ojačati našu poziciju. Osim u Hrvatskoj, prisutni smo u Sloveniji, Njemačkoj, Austriji, Španjolskoj, Rumunjskoj, Grčkoj i Cipru, a od nedavno i na švicarskom tržištu s odobrenjem od strane švicarske regulatorne organizacije (Self-Regulatory Organization).Također, u planu je i daljnje širenje tima stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva.˝ izjavio je Aircash CEO, Hrvoje Ćosić

˝Kao tvrtka koja se temelji na inovacijama, ulaganje u razvoj novih tehnologija i proizvoda bit će ključan za održavanje naše pozicije lidera u industriji. S obzirom na to da svakodnevno unaprjeđujemo korisničko iskustvo te nudimo jednostavnija i efikasnija rješenja za naše korisnike, ovo priznanje dodatno nas motivira da nastavimo raditi na razvoju novih usluga te uspostavljanju novih partnerskih odnosa u cilju daljnjeg širenja poslovanja. " dodao je Ćosić.

Podsjetimo, osim priznanja Financial Timesa, Aircash se nedavno pojavio na listi najbrže rastućih tvrtki u regiji Srednje Europe, prema prestižnom Deloitte programu i ta dva priznanja su još jedna potvrda njihovog uspjeha i rasta.

Sva ova postignuća jasno pokazuju da Aircash ima sve potrebne resurse, iskustvo i sposobnosti za uspješan rast tvrtke, a daljnji planovi dodatno će ojačati poziciju tvrtke te osigurati da ostanu predvodnici u fintech industriji.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.