Logo
Ispiši ovu stranicu

Smjena na čelu: Denis Jašarević više ne vodi IN2 Grupu Istaknuto

Smjena na čelu: Denis Jašarević više ne vodi IN2 Grupu

IN2 Grupa od početka 2023. godine ima novu upravljačku strukturu.

Dosadašnje članice uprave Sanja Svilokos (za poslovanje) i Snježana Stanković (za financije), preuzele su dužnosti Denisa Jašarevića, koji više neće biti predsjednik uprave IN2 Grupe.

Jašarević je odlučio, u dogovoru s nadzornim odborom i grupacijom CSI/Juniper, svoj poslovni put nastaviti izvan IN2 grupe. Uprava i nadzorni odbor IN2 grupe zahvalni su Jašareviću na višegodišnjem predanom radu i brojnim uspjesima koje je zajedno sa svojim timom ostvario u kompaniji, navedeno je u priopćenju IN2.

Cilj: rast broja korisnika, projekata, zaposlenika...

"IN2 Grupa uvijek je bila pokretač promjena u IT svijetu i predvoditelj digitalne transformacije. Iznimno sam ponosan na činjenicu da sam i ja bio dio te velike priče. Sada je došlo vrijeme za neke nove poslovne izazove, a kolegama želim nastavak uspješnog poslovanja", rekao je Jašarević.

Tijekom 2022. godine IN2 Grupa je obilježila 30 godina postojanja i proširena je za dvije nove članice, MCS Grupu i Libusoft Cicom.

"Sigurni smo da ćemo u 2023. godini, zahvaljujući našim zaposlenicima, znanju i iskustvu, snazi grupacije IN2 i činjenici da smo dio velike multinacionalne kompanije Constellation Software Inc., ostvariti još i bolje rezultate", najavila je Sanja Svilokos.

"Cilj nam je u 2023. godini ostvariti kontinuirani rast u broju novih korisnika, projekata i ureda te rast broja novih zaposlenika i rast potencijala naših sadašnjih zaposlenika. Nastavljamo pratiti situaciju na tržištu i u ovoj godini očekujemo nove kvalitetne akvizicije koje će dodatno nadograditi naše poslovanje", nadodala je Snježana Stanković.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.