Logo
Ispiši ovu stranicu

Croatia osiguranje nagrađuje IT profesionalce Istaknuto

Croatia osiguranje nagrađuje IT profesionalce

Kao jedna od najbrže rastućih industrija današnjice IT je nezaobilazan dio unaprjeđenja društva i funkcioniranja općeg poslovanja, a Croatia osiguranje kao tržišni i digitalni lider je toga itekako svjesno. Zato je u suradnji s BIRD incubatorom pokrenulo poslovni izazov pod nazivom DATA CHALLENGE Segmentacija tržišta osiguranja, namijenjen mladim talentima.

Svi oni koji znaju kako ponuditi kreativno rješenje i razmišljati izvan dobro poznatih okvira, ulaze u borbu za vrijedne nagrade i nastavak suradnje s Croatia osiguranjem, dok će prva tri najbolja rješenja osvojiti vrijedne novčane nagrade ukupnog iznosa 50.000 kuna.

Prijave traju do 14. listopada, a moguće su putem linka, a sami challenge će krenuti 20. listopada i trajati do 8 tjedana.

Vrijedne nagrade za najkreativnije zaljubljenike u IT industriju

Najnoviji natječaj namijenjen je timovima IT studenata, ali i svim zainteresiranim start-up kompanijama koje žele ponuditi i predstaviti svoja inovativna IT rješenja. Na DATA CHALLENGE poslovnom izazovu svi će prijavljeni imati priliku raditi na konkretnim i stvarnim poslovnim rješenjima, a u tome će im pomagati stručni i iskusni mentori.

Oni najuspješniji mogu računati i na nastavak suradnje s Croatia osiguranjem ako njihovo IT rješenje bude među boljima. Osim što je prijava na ovaj natječaj prilika za profesionalni rast i razvoj, talentiranim IT studentima ona može poslužiti i kao temelj i ideja za pisanje završnog, diplomskog ili pak nekog drugog znanstvenog rada. Zainteresirane će dodatno motivirati i nagrada za prvo mjesto u iznosu od 30.000 kuna.

Umjetna inteligencija kao temelj za razvoj pametnih rješenja

Glavni cilj i ideja ovog izazova je kreiranje alata za što precizniju segmentaciju tržišta koji bi osigurao detaljnu analizu tržišta po različitim kategorijama. Taj bi alat trebao ne samo klasificirati korisnike i podatke u kategorije već i analizirati osobine, potrebe i želje tržišnih niša koje su važne za poslovanje Croatia osiguranja. Natječaj izvlači ono najbolje od stručnjaka za IT koji za rješavanje ovog zadatka i kreiranje inovativnih rješenja moraju vješto baratati teorijom i praksom strojnog učenja (machine learning) i dobro poznavati zakonitosti umjetne inteligencije.

Idealni kandidati za prijavu trebaju imati razvijene IT vještine i znanja, ali i biti ukorak s najnovijim trendovima. Njima nije problem razmišljati izvan okvira kako bi baš svaki put ponudili kreativno i revolucionarno rješenje. Prijavljeni se mogu koristiti internim i eksternim bazama podataka, kao i prostorijama BIRD incubatora gdje mogu dobiti i profesionalnu pomoć i korisne savjete eksperata i mentora koji dobro poznaju tehnološke trendove i IT aktualnosti.

Posjetite web stranicu BIRD incubatora, saznajte sve o natječaju i prijavite se.

 

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.