Logo
Ispiši ovu stranicu

Vertiv u EMEA regiji predstavlja najnovije tehnološke inovacije

Vertiv u EMEA regiji predstavlja najnovije tehnološke inovacije

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja, pokrenuo je niz roadshow događanja kako bi predstavio najnovije tehnološke inovacije partnerima i krajnjim korisnicima širom Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA).

Vertivova turneja "Keep IT Running" započela je 27. svibnja u gradu Lagosu u Nigeriji. Vertiv EMEA Roadshow 2021 događaji dovode stručnjake tvrtke Vertiv kako bi predstavili rezultate najnovijih istraživanja tržišta i tehnološke trendove od cloud do edge tehnologija, uključujući uvide u specifična područja poput telekomunikacija, financija, maloprodaje i kolokacija.

Tako je Vertiv EMEA Roadshow 2021 ove godine stigao i 16. rujna u Zagreb. Igor Grdić, Country Manager za CEE regiju i član Uprave tvrtke Vertiv Croatia, uvodnim govorom otvorio je događaj usredotočujući se na trendove podatkovnih centara koji potiču potrošnju kupaca u ovim trenutcima, kao i u budućnosti.

Vertiv Roadshow 2

„Vertiv u Hrvatskoj ima važnu ulogu unutar kompanije Vertiv. Iz pogona u našoj zemlji dizajniraju se rješenja koja se distribuiraju duž Europe, Bliskog Istoka i Afrike. Ponosni smo na činjenicu što je Hrvatska jedna od vodećih za poticanje digitalne transformacije u široj regiji te da našim partnerima i kupcima možemo uvijek pružiti najinovativnija digitalna i tehnološka rješenja kako bi otključali svoj potpuni potencijal. To je temelj našeg rasta kao tvrtke, a čak tijekom prve godine pandemije postigli smo snažne poslovne rezultate”, izjavio je Jurica Franetović, Sales Director Telecom za CSE regiju.

Više informacija potražite na ovoj poveznici: https://www.vertiv.com/en-emea

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.