Logo
Ispiši ovu stranicu

Središnje događanje 13. Combis konferencije najposjećenije dosad

Središnje događanje 13. Combis konferencije najposjećenije dosad

Održana je trinaesta Combis konferencija, središnje godišnje događanje u organizaciji Combisa. Naglasak konferencije jest na stručnim predavanjima više od 50 ICT stručnjaka, dok je ove godine predavanje održao i jedan od najpoznatijih nogometnih sudaca - Pierluigi Collina.

Tako je Collinino predavanje okupilo ukupno 311 sudionika, što je rekordan broj posjetitelja na plenarnom predavanju Combis konferencije.

Pierluigi Collina

Prema rezultatima anketa, posjetitelji su bolje ocijenili lokaciju, termin održavanja, kvalitetu smještaja, mobilnu aplikaciju kao i susretljivost organizatora u odnosu na prošlogodišnju Combis konferenciju dok je 90,9 posto ispitanih izjavilo da će posjetiti konferenciju i iduće godine.

"Ukupna ocjena konferencije ove godine iznosi 4,66 na skali od 1 do 5, što je pokazatelj kvalitete konferencije, kao i sve većeg interesa za ICT rješenjima i uslugama u cilju razvoja poslovanja. Iznimno smo zadovoljni reakcijama naše publike i s ponosom čitamo komentare iz anketa", izjavio je Goran Brnjac, direktor 13. izdanja Combis konferencije.

Uz vrhunske studije slučaja s korisnicima, Combisovi eksperti predstavili su nove produkte - Combis Emu i Aru te Digital Workplace platformu.

Prema ocjenama sudionika, najboljim predavanjem proglašeno je 'Cisco SD-WAN - umjetnost povezivanja', dok je titulu najboljeg predavača konferencije osvojio Vedran Hafner iz Cisca.

image002

Sve dodatne informacije o konferenciji potražite na poveznici.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.