Menu

Konferencija koja donosi novitete u elektronici u Europu

Konferencija koja donosi novitete u elektronici u Europu

Trinaestu godinu zaredom Grimaldi Forum u Monaku ugostio je Distree EMEA, godišnju konferenciju prodajnih predstavnika iz područja elektroničke opreme te predstavnika distributera za Europu, Bliski Istok i Afriku. Dobavljači i distributeri se na konferenciji najčešće sastaju i dogovaraju jedan na jedan, a ove je godine prije početka konferencije dogovoreno 6000 takvih sastanaka. Rezultat je ulazak novih robnih marki i proizvoda na tržište EMEA regije, a organizatori su potvrdili da je na konferenciji potpisano nekoliko stotina novih ugovora o distribuciji robe diljem regije.

Ove je godine na četverodnevnoj konferenciji sudjelovalo oko 1000 izaslanika iz navedenih područja industrije, od čega 150 prodajnih predstavnika koji zastupaju 110 prodajnih mjesta u 32 zemlje. Od dobavljača, sudjelovalo je oko 300 predstavnika iz više od 250 distributivnih centara u 65 zemalja.
Distree EMEA jedan je od rijetkih događaja gdje se na istom mjestu sastane toliki broj prodajnih predstavnika i distributera. To im pruža mogućnost da se upoznaju i osobno dogovore koje će proizvode distribuirati, u kojim količinama, te u koje prodajne centre u kojim državama.

Između ostalih, ove su godine na konferenciji sudjelovali i Amazon, Darty i Euronics. Organizatori događaja Distree EMEA naglasili su da je događaj moćna distributerska i dobavljačka poslovna platforma jer se na njihovoj konferenciji sastaju predstavnici različitih rangova u branši: od start-up tvrtki do vrhunskih poznatih IT brandova.

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next