Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Addiko je prva banka u Hrvatskoj koja omogućuje plaćanja chatom putem Vibera Istaknuto

Addiko je prva banka u Hrvatskoj koja omogućuje plaćanja chatom putem Vibera
 
Jeste li ikada plaćali račune preko chata? Addiko banka je svojim klijentima omogućila takvu mogućnost korištenjem popularne komunikacijske platforme Viber.
To znači da putem Vibera možete plaćati račune po ranije kreiranim predlošcima, provjeravati stanje i promet po računu, prenositi sredstva između svojih Addiko računa, pronaći najbližu poslovnicu i bankomat, kontaktirati Addiko i zakazati sastanak u jednoj od poslovnica te plaćati transakcije po nižim naknadama.
 
Ulaz na Addiko Chat Banking na Viberu, kao i transakcije, potvrđuju se unosom PIN-a kojeg sami kreirate, a plaćate po predlošcima koje ste prethodno kreirali unutar usluge Addiko EBank internetsko bankarstvo.
Dnevni limit za plaćanja po predlošcima je 1.250,00 HRK, osim za prijenose na vlastite račune u Addiko banci kada limita nema.
 
Addiko banka je uslugu Addiko Chat Banking razvila kroz partnerstvo s Comtrade Digital Services i Viberom, regionalno vodećom messaging aplikacijom s desetak milijuna dnevnih aktivnih korisnika u Središnjoj i Istočnoj Europi.
addiko chat
"Razvijali smo se od aplikacije za instant poruke prema komunikacijskoj platformi. Danas milijuni koriste Viber na dnevnoj bazi i naš je cilj povezati privatne korisnike i kompanije kako bi olakšali njihovo svakodnevno poslovanje. Prijava na Viber javni račun pruža mogućnost interakcije s njom putem jednostavnog 1 na 1 chata ili putem chat bot-a. Svaki korisnik može zatražiti informacije i upravljati zatraženim uslugama na brz i siguran način. Ovu uslugu vidimo kao iznimnu priliku za uspješnu komunikaciju u poslovnom svijetu i na relaciji kompanija-klijent", izjavio je Atanas Raykov, generalni menadžer Vibera za Srednju i Istočnu Europu i zemlje CIS-a.
 
"Digitalizacija iz temelja mijenja financijske institucije i zahtijeva strukturne promjene u bankarstvu. Današnji klijenti traže moderne, brže, praktičnije i dostupnije usluge koje će im olakšati svakodnevno bavljenje financijama. Banke zato moraju djelovati i moramo svoje usluge unaprijediti i prilagoditi ih potrebama i očekivanjima klijenata. 'Addiko Chat Banking' čini upravo to, omogućava našim klijentima da na učinkovit i jednostavan način šalju i primaju novac. Ponosan sam što kroz suradnju s globalnim brendom poput Vibera uvodimo inovaciju koja modernizira bankarsko poslovanje i financijske transakcije. Ipak, najvažnije je što smo s 'Addiko Chat Banking-om' stvorili dodanu vrijednost za naše klijente", istaknuo je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko Bank d.d.
na vrh članka