Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Mladi Mostarci lansirali Indiegogo kampanju za pametni privjesak Rubico Istaknuto

Mladi Mostarci lansirali Indiegogo kampanju za pametni privjesak Rubico
Bosanskohercegovački startup Amplius Electronics iz Mostara službeno je održao pokretanje crowdfunding kampanje na Indiegogo portalu čiji cilj je skupiti novac za proizvodnju pametnog privjeska pod nazivom Rubico.
Ovaj gadget tvrtke čiji su osnivači studenti Marin Bevanda, Luka Vučina i Robert Rozić službeno najmlađi poduzetnici u Mostaru, dolazi u obliku malog kompaktnog džepnog uređaja koji objedinjava funkcionalnosti USB pohrane i powerbanka te dolazi s programibilnim NFC tagom koji se može programirati za razne funkcije. Uz njega se dobiva i mobilna Android aplikacija koja će vam olakšati prijenos podataka s mobilnih uređaja na Rubico, te direktnu pohranu videa i fotki.
 
Na uređaju se nalazi baterija od 1500 mAH (5V - max. 2,1 A), čitač SD kartica do 64 GB i microUSB utor, a ono što ga čini posebno praktičnim i zanimljivim  su dimenzije, odnosno veličina od samo 65x45x18 mm, kao i težina od samo 80 grama, pa ga možete bez problema nositi u džepu hlača ili majice.
Pored toga povoljna je i cijena od 25 dolara (oko 162 kn), za koliko ćete ga dobiti narudžbom preko Indiegogoa, a sve je to upakirano u dopadljiv dizajn, pa bismo mogli reći da se radi o zanimljivom gadgetu koji ne donosi ništa spektakularno ali je dovoljno praktičan i povoljan da bi mogao zainteresirati "mikroinvestitore" na Indiegogou. Želimo puno uspjeha s kampanjom mladim mostarskim snagama.
na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next