Logo
Ispiši ovu stranicu

GIGAbit internet za poslovne korisnike od danas dostupan u Zagebu Istaknuto

GIGAbit internet za poslovne korisnike od danas dostupan u Zagebu

Poslovni korisnici od danas u Zagrebu imaju pristup najbržem internetu, zahvaljujući teleoperateru BT netu koji omogućuje brzine do 1 Gbit/s.

BT net navodi kako je grad Zagreb ovime dobio priliku postati međunarodnim poslovnim centrom za sve koji se bave IT industrijom, produkcijom i drugim tehnološki zahtjevnim industrijama koje iziskuju velike brzine interneta.

„Ovo je poslovno rješenje, ne znam hoće li to pomoći Gradu Zagrebu da postane poslovno središte i Smart City ili ne, to ćemo još vidjeti. No, svakako pomaže poduzetnicima da se bave zahtjevnim tehnološkim sistemima i procesima komunicirajući lako i brzo s ostatkom poslovnog svijeta.“ – ističe Alan Bubanović, direktor BT neta.

"Zahvaljujući predanom radu našeg tima,“ - nastavio je Alan Bubanović o razvoju BT neta, „uspjeli smo korisnicima ponuditi veće brzine i kvalitetniju uslugu putem optičke infrastrukture. Važno je naglasiti da se radi o zaista naprednoj tehnologiji koja pruža najbolje iz oba svijeta. Jako smo ponosni na GIGAbit i vjerujemo da će korisnici prepoznati prednosti naših usluga, a radimo i na proširenju Gigabitnog interneta na privatne korisnike, koja će biti dostupna kad budu ispunjeni neophodni tehnički uvjeti“.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.