Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Hrvatski Comping postao VMware Premier partner Istaknuto

Hrvatski Comping postao VMware Premier partner

Hrvatska IT tvrtka Comping postigla je status VMware Premier Partnera, najvišu moguću kategorizaciju kvalificiranog partnera u VMware-ovoj partnerskoj mreži pružatelja usluga.

VMware je vodeći svjetski proizvođač rješenja za virtualizaciju, upravljanje i optimizaciju IT infrastrukture pa je postizanje ovog statusa veliko priznanje hrvatskoj tvrtci u vezi stručnosti, upravljanja kroz primjenu najboljih praksi i tehnologije te nastojanja da isporučuje rješenja koja korisnicima nude dodanu poslovnu vrijednost.

„Comping je započeo suradnju s VMwareom 2007. godine, čak i prije nego što je postojao VMwareov partnerski program. U ranim danima virtualizacije Comping je identificirao virtualizaciju kao važan smjer industrije koji je imao potencijal „next big technology“. Naše investicije su se isplatile i Comping je danas najveći VMwareov partner s  certificiranim timom stručnjaka koja je virtualizirala većinu poslužitelja. Zahvaljujući integraciji i partnerstvu koje godinama razvijamo s VMwareom, naši klijenti imaju direktan pristup stručnjacima na području virtualizacije što im osigurava iskorištavanje tehnologije u punom potencijalu a to ih približava ostvarenju njihovih poslovnih uspjeha.“ izjavio je Alojzije Jukić, predsjednik Uprave Compinga povodom ostvarenja ovog prestižnog partnerskog statusa.

Postizanjem ovog statusa Comping je postao partner koji je u mogućnosti isporučiti najopsežnija rješenja svojim klijentima a ujedno i kompanija koja ima najviše zaposlenika na tržištu koji rade na VMware Enterprise Level sporazumima što mu omogućava isporuku najboljih rješenja u optimiziranim ugovorima i nestandardnim uvjetima i odredbama. Nadalje, pristup partnerskom programu pruža brojne prednosti u vidu certifikata, financijskih poticaja te omogućavanja popusta tvrtkama (reselleri, integratori sustava, davatelji usluga, hosting provideri i dr.) koje koriste VMware tehnologiju.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next